smth
 
6th-Sep-2009 08:10 pm
shoreiz sanaaca 425 km. un 4-5 spainji bumbieru. (bet palika kokos un uz zemes - juura!!!!saprotu mammas izmisumu... zheel mest cuukjiem taadu mantu...)
pati pamatiigi saeedos tomaatus un bumbierus un... seenes ;)
ar teeti riktiigi nosmeejaamies - redz, vakar par sabiedrisko maksaat 60 santiimus negribeejaas un taapeec gaaju kaajaam peec koncerta. shodien... gatava teereet 17 latus paaris spainju bumbieru deelj :) nu, labi - ne tikai bumbieri atvesti.. bet, nu vienalga :) bet vispaar.. sanaaca labs aizleciens turp un atpakalj. turp braucot celjsh tukshs - tikai triis autinjiem sanaaca panesties garaam. protams, lietus saakumaa nedaudz skumdinaaja, bet beigaas pat riktiigais smaids par to bija. veelaas brokastis un peec tam pusdienas ar vecaakiem un taada riktiigi forsha klacha ar vinjiem :) redzeeju, ka vinjie tieshaam priecaajas par to, ka es taa kaa sniegs uzkritu uz galvas :)veel forshs bija neliels pusdienslaika snaudiens.. ai, viss labi bija.
ak, jaa. turp braucot, likaas, ka staarkju vairs nav. bet, atpakalj braucot, kaibalaa pamaniiju 3 staarkjus. veel barojaas. bet gan jau driiz arii vinji aizlidos prom. vispaar.. rudens leenaa garaa piezogas. naakamajaa nedeeljas nogalee jaanjem fotoaparaats un jaadodas pie dabas.
kopumaa njemot - ir sajuuta, ka es visas briivdienas tur biju, nevis tikai 5 stundas...
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:14 pm GMT.