smth
Septembra sportiskās aktivitātes ! 
28th-Aug-2009 10:28 am
Sveiki pēdējās vasaras dienās !

Laiciņš pieturās jauks un vasarīgs, bet jau nākamnedēļ mēs iesoļosim pirmajā rudens mēnesī ! Nedaudz skumji protams, ka silto laiku pamazām nomainīs vēsāks un lietaināks atmosfēras regulējums, bet mums ir dotas vairākas iespējas šo rudeni nedaudz sasildīt ar savu aktīvu līdzdalību kādā no zemāk minētajiem pasākumiem:

1) Jau nākošnedēļ - 05.09. (Sestdienā) esam aicināti startēt SPORTLAT balvas 14.posmā, kas būs pēdējais MTB posms SPORTLAT balvas ietvaros. Pasākums notiks Sējā, kur dāmām būs jāveic 27 km distance (2 apļi - 13 km katrs), bet kungiem 39 km (3 apļi). Trases segums - zemes ceļi. Trase grūtības pakāpes ziņā varētu līdzināties Dikļiem, ar to atšķirību, ka asfalta būs ļoti maz. Pamatā - labi izbraucami grantēti zemes ceļi. Šobrīd sacensībām jau pieteikušies 4 dalībnieki - Uģis, Renārs, Gabriela un Kaspars. Aicinām arī pārējos velosipēdu īpašniekus sarosīties pēdējai "velogonkai" un pieteikties startam ! Par transportu kā jau vienmēr kaut ko izdomāsim ! :)
Reģistrēšanās Sējas MTB maksā 9 Ls (līdz 03.09.), bet reģistrējoties uz vietas - 12 Ls. Starts kā parasti pl.12:00 ! Kam interesē transports uz Sēju, piesakamies savlaicīgi pie manis !
Online reģistrācija: http://www.sportlat.lv/sacensibas/?id=2&sacID=160&step=2&count=1

2) Tiem, kam ar Sējas posmu vēl negribās beigt velosacensību sezonu ir lieliska iespēja sevi un savu velosipēdu pārbaudīt drusku garākā distancē nedēļu vēlāk - 12.09. (Sestdiena) Embūtē, kur norisināsies Vides faktu 4.Embūtes MTB velomaratons. Organizatori sacensību dalībniekiem divas distances: 25-30 km tautas klasei un 50-60 km sportistiem-amatieriem. Minēto sacensību virzienā ar interesi skatos tāpēc, ka tajā pusē ar riteni nav braukts un būtu tīri interesanti palūkot kā tur ir, otra lieta - šis varētu būt ļoti labs treniņš tiem, kas plāno piedalīties TARTU velomaratonā vēl nedēļu vēlāk. Dalības maksa Embūtes MTB - 6 Ls. Bērniem un jauniešiem līdz 18 gadiem - 3 Ls !
Online reģistrācija sacensībām: http://www.sportlat.lv/sacensibas/?id=2&sacID=204&step=2&count=1

3) Pasākums īstiem velomīļiem - TARTU MTB velomaratons - 20.09. (Svētdiena). Lai piedalītos šajā gonkā ritenis ir drusku jāmīl, jo uz tā jums nāksies pavadīt savas 5-6 stundas, kas nepieciešamas, lai pievarētu 89 km garo trasi. Protams pastāv variants startēt tautas klasē, tad distances garums ir tikai 40 km un attiecīgi prasa 2x mazāk laika. Esmu piedalījies šajā pasākumā iepriekšējos divos gados un varu teikt, ka sajūtas ir ļoti interesantas, kad kopā startē ap 4000 velomīļu ! :) Burziņš un atmosfēra ar igauņu dziesmām fonā ir tiešām feina un līdzinās kaut kur Rīgas maratona atmosfērai. Netrūkst arī dažādu dīvaiņu, kas startē interesantos kostīmos vai vismaz ar interesantiem velosipēdiem ! :)) Online reģistrācija pasākumam: http://www.tartumaraton.ee/index.php?sisu=regi&mid=552&lang=eng
Dalības maksa līdz 28.09. - 29 EUR, pēc tam - 10 eiro klāt. No Darba rūķiem šķiet esmu vienīgais, kas pieteicies pasākumam, bet aicinu velofanus padomāt par šo lietu un varbūt padomāt pozitīvi ?! :) Kaspar, Mārci, Kristap, Uģi, Ivar, Aija, Linda ... ? Ko sakāt ? :)

4) Pats pēdējais (15-tais) SPORTLAT balvas posms šogad - 27.09. (Svētdiena) notiks Valmierā - trešais Valmieras maratons ! Tiek piedāvātas arī trīs dažādas distances (42 km, 21 km un 5,7 km) un katrs var izraudzīties saviem spēkiem piemērotāko ! Visas distances ies arī SPORTLAT balvas ieskaitē ar to atšķirību, ka maratonā uzvarētājam tiks 1200 punkti, pusmaratonā - 1100, bet satelītskrējienā - 1000 (kā visos citos SPORTLAT posmos).
Pasākumam jau pieteikušies trīs aktīvisti: pusmaratonam (21 km) - Ineta T. un sporta menedžeris, bet nopietni gatavojās startēt arī Ilze Z., kas cerams piekritīs pārstāvēt mūsu komandu un piesakoties Valmieras pusmaratonam kā savu komandu (klubu) norādīs - Darba rūķi ! :)) Mazajam skrejamajam ir pieteicies Uģis, bet gatavojas arī Ivars un cerams arī citi Darba rūķi un mūsu draugiem! Vairāk informācijas par pasākumu, kā arī reģistrēšanos var atrast mājas lapā: http://www.valmieras-maratons.lv/
Jo ātrāk reģiastrējamies jo vairāk ietaupām ! :) Reģistrējoties līdz 31.08. maksājam zemāku dalības maksu !!!

Nu ko dāmas un kungi, aicinu jūs ievilkt elpu un vēlams labi daudz elpas tieši Vidzemes pusē, lai godam noslēgtu šī gada sportisko sezonu. Kā zināms pēc labi padarīta darba nāk arī atalgojums! :) Vislielākā balva jau cerams jums pašiem ir morālais gandarījums par savu uzdrīstēšanos, individuālajiem un komandas panākumiem, un protams veselība, ko stiprina un palīdz uzturēt jūsu sportiskās aktivitātes ! Saprotams, ka mūsu sponsori šajā dižķibeles laikā ar nav vairojušies, nedz sporta menedžera kabata kļuvusi lielāka, bet gan jau izdomāsim kaut ko kā pašiem sevi iepriecināt un tomēr visiem kopīgi atcerētos un atzīmētu sezonas skaistākos, emocionālākos un sportiskākos mirkļus ! :) Tā kā lūdzu piesakamies arī uz sezonas AFTERPARTY, kas nemaz arī nav vairs tik tālu ! :)

Esam veseli, trenējamies, sportojam un lai veicas !

Jūsu sporta menedžeris
This page was loaded Apr 20th 2024, 2:31 am GMT.