smth
Commenting To 
7th-Aug-2009 08:50 am
vakar vakars pie agneses. patiesiibaa forshi. jau krietnu briidi biju ilgojusies peec taadiem daarza sveetkiem :) kad braucu, tad domaaju, ka paseedeeshu paaris stundas un braukshu maajaas..jo temperatuura joprojaam negrib iet projaam un deguns aizlikts nedaudz, un ik pa briidim klepinos.. bet rezultaataa - maajaas atgriezos iisi pirms pusnakts.. :)
vakar vakraa taada iipasha noskanja bija ;)tik forshi, omuliigi.. ka nemaz negribeejaas doties prom.. un patiesiibaa.. nevaru tomeer nepiekrist agneses teiktajiem, ka forshi ir taa, ka atbrauc tikai meitenes bez puishiem - atbrauc tieshaam tie, kas ir tuvaakie un kuriem sheit ir jaabuut :)))
tieshaam lieliskas dzimshanas dienas sviniibas :) shitaa arii es savu dzimshanas dienu gribeetu nosvineet ;) pagaajushaa gada juura+saulriets+mezhezers+maartinja bekjerejas kuucinjas dzimshanas dienaa bija lieliski :) bet shogad kaut kaa saak kaaroties svineeshana lielaakaa puulii :) bez seedeeshanas maajaas :) svaigaa gaisaa tomeer ir svaigaa gaisaa ;) tad i beerniem ir ko dariit - artuurinjsh un pichs vakar riktiigi izdauziijaas pa daarzu, i viesi mazaak iespiesti un saspiesti juutas ;) buus jaapadomaa par savu dzeedee ;)
runaajot par abiem puisheljiem.. ui, krietni paaugushies :) krustdeels peedeejaa pusotra meenesha laikaa kopsh peedeejaa mana apciemojuma ir iemaniijies paarsist luupu. iedziivojies beerns sashuutaa reetaa :( bet.. neko dariit.. agneses mamma jau smeejaas, ka picham peedeejaa laikaa shii ir jau otraa trauma.. pirms kaada laika ausi naacaas shuut :) tagad luupu :) riktiigs delveris ;) atnaak ar taadaam lielaam un nevainiigaam aciim paskataas un izdara bleenjas taa ka shnjakst ;))) artuurs taads praatiigs un nopietns :) ai,forshi tie siichi :)
protams, shodien nedaudz gruuti ir, jo esmu guleejusi mazaak par 6 stundaam. bet vienalga - oms ir gaishs.
un veel iepriecinaaja, ka shoriit vareeju aizsuutiit atkal triis atklaatnes ;) vakar vakaraa un shonakt triis maneejaas tika piegaadaatas adresaatiem braziilijaa, somijaa un niiderlandee :) janciigi ir tas, ka uz braziiliju nosuutiiju vienu no kakjatklaatneem, ko polijaa iepirku :)) un shonakt pienaaca zinja no kaada meitiesha kanaadaa ar luugumu, vai es taadu vai liidziigu kakjatklaatni nevareetu atsuutiit arii vinjai:)) taadas gan shoreiz nebuus, bet kaadu citu pilniigi noteikti aizsuutiishu :)) gribas sagaadaat smaidu cilvim :)
pashai shodien arii pasta kastee bija divas atklaatnes ;) viena no taam no kundziites asv :) shkjiet, ka shii jau ir treshaa private swap atklaatne no vinjas :) mums kaut kaa ir panesusies atklaatnju savstarpeejaa suutiishana :)) bet ir forshi :)
vaardu sakot - viss ir labi.. iznjemot to, ka veel nedaudz apauksteeshanaas simptomi redzami/juutami. protams, satrauc nedaudz tas, ka shovakar jau jaadodas pie ivarinja, bet... neviena(!!!!) manta nav sakraameeta. vakaraa buus amoka skreejiens. sakraameet to, kas man vajadziigs pie ivarinja, sakraameet to, kas jaaaizved mammai un teetim.. aaaa... buus ko nonjemties :> bet.. gan jau buus labi :)
un veel.. man ir jauns draudzinjsh :D seene! :) sigii vakar atnesa :) vakar smuki to peec pilnas programmas apruupeeju :) un shodien jau nepacietiigi pagarshoju.. veel liidz galam nebija gatavs dzeeriens, bet... IR! :) ir taa forshaa un jau nedaudz aizmirstaa garsha :)) es ir buut sajuusmaa par savu jauno draudzinju :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 29th 2024, 1:08 pm GMT.