smth
Commenting To 
3rd-Aug-2009 12:39 pm - Kuldīga jau šonedēļ !!! :)
Sveiki darba rūķi un mūsu draugi un kolēģi !!! :)
Pēc ilgāka pārtraukuma esmu atkal atpakaļ darba druvā un pēc gandrīz mēnesi gara pārtraukuma šo sestdien mēs esam aicināti ņemt dalību priekš, priekšpēdējā šīs sezonas SPORTLAT balvas posmā - Kuldīgas pusmaratonā (21 km), kur skrējējiem būs jāveic 4 apļi pa skaistajām Kuldīgas ieliņām, veselas 8 reizes mērojot ceļu pāri Eiropā vecākajam ķieģeļu tiltam, no kura kā zināms paveras brīnišķīgs skats uz platāko Eiropas ūdenskritumu - Ventas rumbu ! :)
Šobrīd pasākumam pieteikušies jau trīs skrējēji - Ineta (jau ar vienu Kuldīgas pusmaratona pieredzi kabatā), sporta menedžeris (2 Kuldīgas pusmaratoni) un Kuldīgas pusmaratona izaicinātājs - Uģis !!! Par Uģi ir īpašs prieks un viņa piemēram cerams būs sekotāji ! Vienā ziņā to izdarīt ir pārējiem neiespējami - Uģis ir piedalījies visos līdzšinējos SPORTLAT balvas posmos, bet otrā lietā, gan vēl var pagūt - uzdrošināties pirmo reizi dzīvē skriet pusmaratonu !!! :)
Atgādinu, ka Kuldīgas pusmaratons notiks šo sestdien - 08.08., starts pl.12:00, bet iesaku visiem būt vismaz stundu ātrāk, lai var mierīgi novietot auto, izņemt numuru, iesildīties un bez stresa sagatavoties startam. Kādu pusstundu pirms starta, bet varbūt arī ātrāk vairākas ielas pilsētas vēsturiskajā centrā tiks slēgtas satiksmei.
Vienam no mūsu komandu dalībniekiem, kam tikai šogad izpildījās 16 (Rūdim) ir iespēja startēt arī viena apļa skrējienā (5 km), par ko tikai šajā vecuma grupā tiks doti reitinga punkti. Citi arī protams ir aicināti skriet vismaz Tautas klasē, ja nejūtas gatavi pusmaratonam, bet reitinga punkti diemžēl jums par šo skrējienu netiks. Ja tas nav no svara, tad savam priekam un labsajūtai - esat laipni aicināti !!! :)
Nesen interneta portālos parādījās apstiprinošas ziņas, ka arī šogad Kuldīgas pusmaratonā startēs Latvijas labākā skrējēja un divkārtēja Ņujorkas maratona uzvarētāja - Jeļena Prokopčuka ! :) Tiem, kas gatavojas sestdienas skrējienam ieteiktu paskriet vēl maksimums 1-2 (ja skrien arī šodien) reizes un pēdējo treniņu neveikt vēlāk par trešdienu, lai sestdien kājas ir svaigas un tajās nav saguruma ! Neatliekam pieteikšanos un reģistrējamies ! Reģistrēšanās Kuldīgas pusmaratonam ir iespējama online sekojošā saitā: http://www.kuldigas-pusmaratons.lv/index.php?lang=1&sid=4
Dalības maksa - 7 LVL (cenā iekļauts arī T-krekls ar pusmaratona simboliku, starta numurs, čipa īre, atspirdzinoši dzērieni distancē, uzkodas un alus kauss pēc finiša)! Piesakamies ! :)
Lai labi strādājas un sportojas !
Jūsu sporta menedžeris
P.S. Ceru, ka abi pagājušā gada skrējēji Imants un Kaspars gatavojas skrējienam un varbūt izdodas pierunāt arī Mārci ? Gribētos, lai šogad mēs pārspētu pagājušā gada dalībnieku skaitu ! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 18th 2024, 11:41 pm GMT.