smth
Commenting To 
21st-Jul-2009 09:33 am
"veel 5 minuutiites" shoriit beidzaas ar aizguleeshanos. pamodos tikai peec stundas. tomeer darbu nokaveeju tikai par 15 minuuteem. nu, nevajadzeeja vakar tik ilgi un veelu dreebes gludinaat un griidu mazgaat. lai gan.. ieksheejaa nepiecieshamiiba to izdariit jau bija sen. kretinee tas, ka negludinaatas dreebes kaudzee kraajas un no riita drudzhaini rocies pa kaudzi, izvelc kaadu dreebes gabalu un steidz izgludinaat. un riebjaas tas, ka smiltis (gan duksha, gan juuras) ir pilna maaja. tagad taa forshi basaam kaajaam no riita var pa maaju draseet ;)

vakar sarakstiiju seshas atklaatnes. chetras, kuras obligaati jaasuuta un tad paarskatiiju epastus, kas ir saistiiti ar private swap. taa nu sanaaca, ka pavisam biju aizmirsusi par meiteenu no chehijas, kura luudza atklaatni atsuutiit :) un beidzot arii shodien aizsuutiishu uz somiju kundzitei vaaveratklaatni un astronomijas markas ;)) bet pa nakti... pa nakti tika piegaadaatas veel divas manas atklaatnes.. un tas noziimee, ka shodien vakaraa atkal varees rakstiit un suutiit prom :)
kaa jau biju paredzeejusi, laivatklaatne, kas tika suutiita bijushajam juurniekam uz nl, dikti patika ;) un laikam pirmo reizi pa shiem devinjiem meeneshiem man shitik garu pateiciibas zinju kaads ir atsuutiijis :) patiesiibaa - dikti forshi :) un forshi arii tas, ka cilvis piedaavaa arii private swap veelreiz :) forshinji :)
un veel, vakar rakstot atklaatnes, piefikseeju, ka man kaut kaa baigi biezhi izkriit adreses jaunpienaaceejiem - taadiem personaazhiem, kuri sanjeemushi varbuut vienu, vai divas atklaatnes.

darbs... nezinu.kaut kaa skumji paliek to visu veerojot. varbuut tieshaam divu nedeelju miciites uzgjeerbshana uz aciim, ausiim, paaraaak dramatiski nostraadaajusi ir. saredzu pietiekami daudz muljkjiibu, kas tiek sastraadaatas. un laikam arii nedaudz kaitina attieksme.

visaadi citaadi - viss ir kaartiibaa.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 29th 2024, 11:42 am GMT.