smth
Commenting To 
25th-Jun-2009 01:54 pm - plaans paaris nedeeljas nogaleem juulijaa ;)
Sveiki pēc svētkiem !!! :)
Ceru, ka visi darba rūķi un mūsu draugi svētkus ir aizvadījuši godam un labā omā un pie labas veselības esat arī šodien ! :)
Gribēju atgādināt, ka jūlija starti jau ir tepat durvju priekšā:
1) 04.07. (Sestdiena) - SPORTLAT 10.posms - MTB Vecatē (brauciens apkārt Burtnieku ezeram, ~ 50 km)
2) 11.07. (Sestdiena) - SPORTLAT 11.posms - Skrējiens apkārt Vaidavas ezeram (11,7 km)
3) 12.07. (Svētdiena) - SPORTLAT 12.posms - Triatlons Vaidavā (Peldēšana - 350m, Riteņbraukšana - 20 km, Skriešana - 6 km)
Tuvākais SPORTLAT posms (04.07.) MTB Vecatē (Burtnieku pag., Valmieras raj.) ir tiešām viens no jaukākajiem un draudzīgākajiem, jo tas ir ne tikai pats vieglākais MTB posms, bet arī viens no krāšņākajiem posmiem, kur trase vijas gar vairākiem ievērības cienīgiem apskates objektiem (Burtnieku baznīca, dzirnavas), kā arī ir bagāta ar skaistām ainavām - Burtnieku ezers dažādos rakursos, kuram mēs arī brauksim apkārt. Lai jūs nebiedē salīdzinoši lielais kilometru skaits - 50km, jo teju puse trases ved pa asfalta ceļiem, bet otra puse pa viegli izbraucamiem zemes ceļiem. Meža celiņu un pļavas taciņu ir ļoti, ļoti maz. Pagājušogad pagastvecis bija sarūpējis zivis, kas ietapa braucēju ēdienkartē zivju zupas veidā, bet atsevišķiem braucējiem izlozes kārtā sanāca tikt arī pie kādas līdakas ! :) Pagaidām sacensībām pieteikušies ir Uģis, Gabriela, es, Aija un Agnese. Aicinu arī pārējos aktivizēties un pieteikties! Arī tie, kas vēl līdz šim nav startējuši nevienā sacensībā, bet kuru īpašumā ir velosipēds var droši pieteikties, jo trase būs jums pa kaulam ! Tas ir gandrīz tāpat kā aizbraukt pa veloceliņu no Rīgas līdz Jūrmalai un atpakaļ ! Laiks un ieņemtā vieta nav svarīga ! Galvenais jau piedalīšanās un kopā būšanas prieks !!! :) Online pieteikšanās Vecates MTB: http://www.sportlat.lv/sacensibas/?id=2&sacID=151&step=2&count=1
Līdz 02.07. piesakoties online - 9 Ls, reģistrējoties uz vietas sacensību dienā jāmaksā - 12 Ls. Reģistrējamies savlaicīgi un ietaupām ! :)

Mūsu komandas joprojām ir atvērtas jauniem dalībniekiem, jo tieši ar braucienu apkārt Burtnieku ezaram kāds varētu sadūšoties pamēģināt dalību sportiskās sacensībās. Dalībniekiem, kas šogad sacensībās vēl nav startējuši, būtu lūgums pirms reģistrēšanās pieteikties tad pie manis, lai saņemtu instrukcijas. Tie, kas jau ir startējuši zin savas komandas nosaukumu, kas tad arī būtu jāraksta sadaļā "klubs", reģistrējoties online. Lūdzu pieteikties pie manis arī tos dalībniekus, kam būs nepieciešams transports pašiem, riteniem vai abiem diviem! :) Visu varam sarunāt, kā jau vienmēr ! :)

Jūsu sporta menedžeris :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 2nd 2024, 12:37 pm GMT.