smth
Commenting To 
19th-Jun-2009 09:25 am
vakar vakaraa gultaa noliidu jau ap 19... panjeemu ilustreeto zinaatni, iesleedzu pl iepirktos chillout kompilaaciju un mierinjaa palasiijos. liidz ar to arii agri aizmigu. tiesa tas, ka agraak aizej guleet, ne vienmeer noziimee, ka no riita buus baigi viegli pieslieties kaajaas.
tomeer. miegs dara savu - praats ir gaishaaks.
arii duudinieks laimiigs ir par to, ka esmu maajaas agraak :) shamaa shonakt visu nakti noshnjaaca blakus :D
shonakt ienaacaas pikjis kontaa. shkjiet, ka shoreiz taktika buus - nedaudz pateereesim to! :) skochsiemens laikam beidzot jaanomaina pret pieklaajiigaaku telefonu :) jaaiepeerk kaads stikls aparaatam ;) un veel taads braukshanas atviegloshanas verkjiitis, kaa ivarinjam ;) vaardu sakot, plaani lieli :) tikai jautaajums ir taads, vai tieshaam tos visus arii realizeeshu. jaapaseezh, jaapadomaa, jaapakjiikjeree.. un tad jau redzees. veel tachu arii annai dzimshanas dienas daavana jaaizdomaa un lienes un kaarlja kaazu daavana..
par jaanjiem laikam skaidrs. uz laukiem nebraukshu, jo peec divaam nedeeljaam jau ir atvaljinaajums. ko es tur skraidiishu shurpu turpu tagad? piecas dienas tagad pa riigu vai apkaartni nodziivoshos. taas pashas atklaatnes jaasakaarto kaut vai :D visa cita starpaa - shodien celju uzsaaka atklaatnes uz lietuvu, japaanu un iraaku :) vispaar, njemot veeraa to, ka no iraakas tikai viens cilvis piedalaas postcrossingaa, tad dikti jau gribas sanjemt to private swap atklaani no vinja ;)
un veel viens absoluuti sievishkjiigs siikums. atkal gribas lakot nagus tumshi sarkanos tonjos :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 29th 2024, 1:57 pm GMT.