smth
 
22nd-May-2009 09:28 am
atkal nepietika laiks brokastiim. bet peedeejaa laikaa jau tas ir tipiski - veelu aizeju guleet, maz gulju, bet no riita meerkakja aatrumaa skrienu uz darbu.
atkal ierastais gaajiens liidz pasta kastei.. no savas iznjeemu divas, bet pa celjam pasta pasta kastee iemetu triis saveejaas.
it kaa bija kaardinaajums iemest aci maartinja bekjerejaa vai raushu meistaraa... bet biju stipra un paarliecinaaju sevi, ka bulkas shodien nebuus :D jo vakaraa visdriizaak anna atkal buus kaut ko gardu iecepusi :) haa-haa-haa. atnaakot uz darbu, secinaaju, ka no braziilijas sanjeemu vienu njamm-njamm-njamm saldo bulku atklaatni :D abas ar lieni nosiekalojaam atklaatni :D ai, cik liels kaardinaajums radaas tomeer aizstaigaat liidz raushu meistaram... taa sakaarojaas sajust cukura un kaneelja saldo pieskaarienu meelei.. gribas to forsho miiklas smarzhu degunam... mmmm..
bet atgriezhoties pie atklaatnes.. dumi, bet meiteens no braziilijas aizmirsis uzrakstiit atklaatnei id. ceru, ka izdosies sadziit rokaa to..
otraa atklaatne, ko shodien sanjeemu, ir no turcijas. vinja man kaut kaa atgaadina taas atklaatnes, ko savulaik no vidusaazijas brauciena shamie bija atvedushi. taadas beerniibas aininjas uzbuuraas :) man jau agraak dikti patika briizhos, kad slima dziivojos maajaas, shkjirstiit fotograamatas un shivereet pa atklaatnju un karshu plauktu :) laiks iet, bet patiesiibaa nekas jau daudz nav mainiijies. i graamatas joprojaam patiik shkjirstit, i karshu plauktu pildiit ar aizvien jaunaam un jaunaam karteem, vakarus pavadiit vienkarshi blenzhot kartee ;) hmmz... kaads man teica, ka kartes vidusmeera sievietes praatam nav saprotama viela.. ka lielaakaa dalja sievieshu slikti orienteejas kartee... tieshaam??
un veel ir atklaatnes :) nu, patiik man taas suutiit un sanjemt ;)

bet vispaar. ir labi. kad esi kaut nedaudz izguleejies, dziive atkal shkjiet skaista ;) un tas nekas, ka liinjaa. oms ir gaishs. kafija garshiiga, zaljaa teeja ar apelsiinu un guaranu arii :)
ir labi!
happy & shiny :)
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:13 pm GMT.