smth
 
9th-Mar-2007 08:24 am
galva joprojaam taada..nekaada... nevar iisti saprast saap tagad, vai arii ir tik nogurusi peec pagaajushaa vakara un nakts saapeem, ka veel iisti nav atguvusies. jaaskataas, kas notiks taalaak pa dienu. ja saaks saapeet, tad doshos laikam maajaas - buus vien jaagulj taalaak...
laikam beidzot jaasanjemas un jaadodas pie aarstiem - paliek jau gruuti sadziivot ar shiim saapeem. turklaat vakar saaku taa patiesi baidiities, ka kaadaa bridii tas var beigties beediigi.
Comments 
9th-Mar-2007 09:08 am
Sveika, protams dodies pie ārsta, bet ja vakar tev bija migrēna ,tad pats ārsts, tev nevarēs pateikt kapēc tev viņa bija, jo zinātnieki joprojām navar zināt kapēc viņa sākas, bet ir jau visādas citas slimības, bet es ceru, ka nekas nopietns. Neesmu ārste, bet domāju, ka to visu norakstīs uz pavasari uz to ka organisimam trūskt vitamīnu. Izrakstīs vitamīnus kaut kādas zālītes un viss, bet tik un tā dodies pie ārsta!!!!! Manas galvas sāpes ir jau no pamatskolas laikiem.
9th-Mar-2007 09:12 am
nu, man jau ir tas pats. toreiz beerniibaa ieteica vitaminus un kustiibas un paarlieku nenoslogot sevi.
tagad, zinu, ka lielaaties migreena saakas tieshi tajos briizhos, kad ir kaadi stresi. ha - organisms pats saak aurot par to, ka vajag atpuutu :)
parasti kaut kaa uzkjeru to briidi, kad tuvojas kaarteejaa migreenas leekme - iedzeru zaales un nedaudz vairaak miilu sevi. bet vakar vinja kaut kaa piezagas baigi smalki, ka nesajutu :(
P.S. labriit :)
9th-Mar-2007 09:17 am
Nu tev ir baigi stresains darbs :0 naktīs neguli- strjoms, tagad vēl migrēna. Nu vairāk saudzē sevi :P īsts vadītājs nomenedžē visu darbiniekiem un pats sēž cibā hihihi :)))
9th-Mar-2007 09:20 am
khe :)
nu, ne tikai darbs shitaadu nervozu gaisotni rada :)
bet nekas - naak virsuu briivdienas - varees mieriigi atiet no visa un sakopot speekus jaunai darba nedeeljai :D
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:22 am GMT.