smth
 
13th-May-2009 10:37 pm
diena (kaa jau prognozeeju) diezgan sviestaina.
no riita pirmais, kas atraavaas, ir boss. kad shams pavaicaaja, kaa vakar gaaja, tad saakaas viss ar 'paldies, slikti', un tad turpinaajaas teksti, kas un kaa un kapeec un taadaa nedaudz negantaa tonii... veelaak gan aizsuutiiju atvainoshanos... vinjsh jau nav vainiigs.. lai gan.. saprot, kaapeec tas ir taa.. pats arii teica, ka peedeejaa laikaa knapi valdaas, lai nepateiktu visu, ko domaa...vispaar laikam tas reizeem ir pats gruutaakais - iekost meele. palikt politkorektam..
un veel.. nu, nespeeju es iztureet klaju demagogjiju un viedoklja truukumu. un riebjas man teksti iz seerijas - mums nepatiik, dafai mekleejiet kaut kaadu citu variantu.. nu, vismaz pasaki, kas tev patiktu, lai zinam, ko mekleet.. neiztureeju vienaa briidii.. nedaudz saakaas asaaka vaardu paarmainja ar egilu. laikam no malas janciigi tas izskatiijaas, ka divi seezh un met viens otram tekstus shurpu-turpu, bet vesels vars seezh un veero, kas no taa sanaaks..
bet, nu labi. fignja tas viss. nav pirmaa reize. bet vienalga nedaudz kaitina tas viss. ir pilniigi skaidrs, ka nekaadu elastiibu no vinjiem nesagaidiisi. skumjaakais ir tas, ka arii kaspis ir aizbraucis tajaas sliedees. cereeju, ka vinjsh kaa jauns cilveeks tomeer nedaudz progresiivaak domaas... njfiga.. laikam tomeer labi, ka pagaajsuhajaa vasaraa nepaardevos vinjiem. es ar savu viedokli aatru atrautos no vinjiem un viens un divi shamie izdomaatu, ka es neesmu vajadziiga vinjiem :>.. paarlieku progresiiva buutu...
kas veel? sanaaca diezgan jauks vakars ar zajcu. vakaraa vinja uzzvaniija, lai noskaidrotu, kaa man iet.. un piedaavaaja iedzert kooofe. bet viss beidzaas ar to, ka caur veikalu, kur iepirkaam visas truukstoshaas sastaavdaljas kuukai, aizdevaamies pie manis. patiesiibaa jau nojautu, ka zajcam pilna sirds.. tomeer vakars sanaaca pietiekami raams, bez lielaas sacepshanaas. jaa, izrunaajaam dazhas lietas, kas sasaapeejushas.. par darbu, par pashpietiekamiibu... paraleeli tam, protams, tika tapinaata kuuka. lielaakoties ar divaam rokaam ;) bet reizeem arii veel viens roku paaris piesleedzaas ;) bija janciigi :) gala rezultaataa - vakars taads raams un jauks gan man, gan vinjai :)
vispaar..janciigi.. esmu saakusi maajaas atkal gatavot. meerkjtieciigi. katru vakaru. vairaak ar domu, ka naakamajaa riitaa lai ir ko uz darbu pusdienaam panjemt... un kaadu kuuku uzcepu, lai koleegju kaaros zobus padariitu laimiigus :) un laikam tas, kas visvairaak patiik shajaa procesaa, ir smarzha. maaju piepilda visaadi jauki un incanti smarzhu salikumi :)
vaardu sakot, diena smaga. bet vakars tomeer sanaaca labs.
Comments 
14th-May-2009 09:45 am
Jāmaina tēma vai jāsāk strādāt. Pretējā gadījumā mana klaviatūra būs vienās siekalās :D :D nu, nedrīkst šitā kādrināt jau no paša rīta :P!

Par jūzerpičkām- es sāku progresēt un pašai sāk parādīties vēlme savas jau tā lielās emocijas papildināt ar kādu bilžuku. Jā, jā man tas ir normāli ka vispirms ir datorā šai fīčai kādu laiku jāpastāv un kad sāku lietot, tad mana atziņa, ka vai cik žēl, ka tikai tagad es to izmantoju varēju takš, jau sen to izmantot!
14th-May-2009 09:54 am
hmmmz... mainam teemu :) citaadi man arii pilla mute siekalu :D tas nekas, ka brokastis kaartiigi paeestas un kuuka veel uz galda staav :P :D

a par juuzerpikchaam.. nu, jaa.. taa jau ir, ka vispirms jaapierod taas lietot.. bet peec tam... peec tam ir taa, ka nevari vairs apstaaties un meklee aizvien jaunas un jaunas bildes ;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:18 pm GMT.