smth
 
6th-May-2009 11:55 pm
vispaar iisaas nedeeljas mulsina. nepaspeej ieskrieties, kaa nedeelja galaa. ja viss labi, tad man naakamaa nedeelja atkal buus iisaa.
Comments 
7th-May-2009 07:00 am
:D
mhm! :)
absoluuti preciizi :)
7th-May-2009 08:57 am
Morgans, sauļe :)
Kā miegs??? Mokošo vai ne? Man-jā!
Nu man nākamā nedēļa pēc papīriem būs īsā nedēļa, bet patiesībā ikdienas nedēļa, bet pēdējās divas maija nedēļas pēc papīriem un patiesībā būs īsas nedēļas!
7th-May-2009 09:03 am
:) mornings ;)
miegs bija labs ;) taa riktiigi no sirds, bet par maz ;( gribeejaas nedaudz vairaak veel pasnauduljot, bet - kas tev deva :( :)
vakar vakars bija riktiigi sveetiigs. iestaajies miers beidzot ;) i shitaa parosiities ar pankuuchiem un vafeljiem arii bija labi :) vismaz bija motivaacija maajaas kaut ko gatavot :) vafeljus gan atneshu shodien veel koleegjiem :) shamie grauzh gardu muti un saka, ka ir labas ;) nu, lai nu taa buutu ;)
nu, ko.. jaaaicina Tevi buus naakamreiz uz, piemeeram, salatiem mimoza ar tunci :)

padomaaju, ka tas kopiigais liidz Tavai daachai buutu arii laba lieta ;) naaktu labumaa ;)

kaa Tev pashai peec vakardienas? :)
7th-May-2009 09:33 am
Nu es atbraucu mājās un kā likos uz auss, tā līdz rītam. Šorīt bumsis ielien gultā nevis, lai mani modinātu, bet pieglaužas un sāk murāt, murāt, ka es jau laižos jaunā miegā iekšā... Bāc! Grūti, šodien ir grūti, bet ir tāda super laba sajūta, ka starp ikdienas steigu un visādiem darbiem tomēr atrodas brīvas stundas, lai tā mierīgi pasēdētu un parunātu, pasapņotu un pameklētu dzīves jēgu...
šodien dzeru kafiju, lasu tavu ierakstu un atceros garšīgos vafeļus :))) nu izdodas tev saldās ņamas! P
Protams, ka garšīgi, lai tik kāds kolēģis pasaka, ka nav garšīgi :0000
Beidz mani kārdināt ar visādiem kulinārijas šedvriem :))) Es jau esmu pieņēmusi, ka es ir nulle virtuvē (skatoties uz tavu "buršanos" man pat roka neceļas ņemt katlus un pašai kaut ko sākt mēģināt :)), Šāda kārdināšana man liek pārvākties vēl tuvāk pie tevis :D :)
par kopīgo- jāskatās kā rīt viss notiksies... šobrīd es dzīvoju šai dienai un šai minūtei, neko neplānoju... eh, lēnām atgriežas mans vieglums uz dzīvi :P
7th-May-2009 09:48 am
man duksis shoriit no riita ap roku aptinaas un taa forshi guleeja, ka arii negribeejaas celties ;))) redz, kakjiem shodien ir guljamais riits :)) un liidz ar to - abi vedina saimniekus arii paguleet ilgaak :)))

vo, vo - riktiigi laba sajuuta. bez maz vai shkjiet, ka bija viena jauka briivdiena :)

par burshanos virtuvee...es skatos uz astru un saprotu, ka njifiga es neprotu :D jaa, saldaas lietas man patiik, jo ar taam kaut kaa man ir vieglaak saprasties ;) bet, nu reiz pa reizei kaut kas saaljsh arii jaauztapina ;) vot taa mimoza ar tunci mani jau kaadas paaris nedeeljas kaardina ;) tikai rokas par iisu, lai beidzot piekjertos un uztaisiitu ;)
naakamnedeelj kaadaa vakaraa toch jaauztaisa ;) un tad veel gribas pildiito lavashu uztaisiit ;) un Tu vareetu buut izmeegjinaajuma trusiitis ;) kursh pirmaam kaartaam visu pagarsho un, otrkaart, tiek pabarots ;)))

nu, jaa - es arii pagaidaam njifiga nezinu par to braukshanu :) redzees, kas un kaa attiistiisies shodien-riit ;) iekaapt auto un aizbraukt jau var kuraa katraa mirklii :)

7th-May-2009 09:52 am
Ne pa tēmu- bet lasot tavu ierakstu, man aiz durvīm trenē un noslīpē kāds topošais aktieris savu runas tekstu. Vot, tagad jūtos visai dīvaini, iziet ārā no kabineta baidos, jo ja nu patraucēju viņa mūzu :P pluss visam luga laikam prasa arī kāju piesist pie zemes un balsi mainīt. Jā, zinu, ka viens cilvis tur ir tikai, bet sajūta, ka tanī mazajā gaitenītī ir kādi trīs lieli vīrieši :D :D
7th-May-2009 09:55 am
kas Tev tur par aktieriem ganaas, koa? :D
7th-May-2009 10:00 am
oi, nu smalks pasaakums :)
7th-May-2009 10:05 am
nu jā, man jau arī gribētos paklausīties, bet ir jāstrādā :P :)man pēc viena konkursa (kur biju žūrijas locekle) ir tik spilgtas atmiņas par vienu konkursanta priekšnesumu, ka joprojām viņa stāstīsto tekstu meklēju pa grāmatām un ļoti žēl, ka skudriņu un asaru saskriešanu acīs es nevaru vairs atjaunot ... tas bija kaut kas liels kā- WOOOOOW!!!!!!!
7th-May-2009 10:08 am
mhm.. cibaa.. jaastraadaa :D :P

bet par priekshnesumiem runaajot.. gan jau tas tekstinjsh pie Tevis kaadreiz atnaaks. pilniigi noteikti.
7th-May-2009 10:11 am
:D :P :)
vot, uz to es tikai paļaujos... ka, tad kad būs īstais laiks, tad viņš pats negaidot atnāks :)
7th-May-2009 10:14 am
un smagi ieblieziis pa pieri :D
7th-May-2009 10:15 am
baidos, ka jā, jo tēmu par ko bija šis stāsts, es atceros...
7th-May-2009 10:22 am
Tu tachu zini, ka teksti vienmeer nonaak pie Tevis iistajos mirkljos..
7th-May-2009 09:56 am
:D :D :D :D samējos, laikam es tiešām izskatos pārāk nepieklājīgi tieva :P, bet es neiebilstu būt izmēģinājuma trusītis, kas zin, varbūt kaut kad būšu tavas virtuves karjeras pakāpienos pacēlusies līdz degustātoram, bet viss jau sākas no pamatiem, visprms izmēģinājuma trusītis, tad trauku mazgātājs, un tad jau pavāra palīgs utt
7th-May-2009 09:58 am
gygyygy :)
tagad es savukaart nenormaali sasmeejos ;)
kulinaaru pulcinjsh :D
bet vispaar.. Tava siljkje kazhokaa un lashmaiziites man joprojaam gaishaa atminjaa ;) joprojaam pilna mute siekalu :P
7th-May-2009 10:00 am
ai....... samulsināji Tu mani ;)
7th-May-2009 10:01 am
es nemulsinu, es saku, kaa ir :D
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:25 pm GMT.