smth
 
1st-May-2009 04:52 pm
zajs ieseedinaats lidmashiinaa. ceru, ka valjinaajums vinjai naaks par labu. kaa jau biju paredzeejusi, vinja tieshaam lielaa meeraa shobriid beeg prom no lv un probleemaam, kas ir sheit. veedina galvu. lai atgrieztos ar savaadaaku skatu uz notiekosho.
vispaar vienaa briidii sajutos nedaudz neerti. agraak laikam biju nedaudz smalkjuutiigaaka un ar tieshiem jautaajumiem nemetos virsuu - ljaavu katram pasham izveeleeties par ko runaat un par ko nee. shoreiz kaut kaa uzreiz uzdevu paaris kontroljautaajumus, lai saprastu, vai tas, kas man shkjita, ko domaaju, ir tieshi tas, kas notiek. un... sanjeemu apstiprinaajumu savaam aizdomaam. laikam dazhus savus draugus pietiekami labi paziistu, lai savilktu uzvediibu un notikumus kopaa.. hmmz.. cik tad iisti zajcu ilgi paziistu? taa..taa..taa... sanaak laikam, jau, ka kopsh 1995.gada juulija.. njaa... krietns laika posms. forshi patiesiibaa, ka zajs ir. shobriid jau pat gruuti ir iedomaaties, kaa buutu, ja vinjas nebuutu :)

ja kaadreiz man patika aizbraukt liidz lidostai vnk pakjert to iipasho projaam doshanaas sajuutu, paveerot skumju vai prieka, vai satraukuma izpausmes cilveeku sejaas, iedzert kakao, skatoties uz dzelzs putniem, tad shodien sapratu, ka tomeer negribas vairs burzmu un knjadu apkaart. dzerot ierasto dzeerienu un veerojot lidmashiinas, atcereejos vecos, labos laikus, kad dziivoju skultee un kad regulaari ar solvitu devaamies paskatiities uz lidmashiinaam no skultes puses... laikam kaadu vakaru shajaas briivdienaas vajadzees turp aizbraukt. vienkaarshi paseedeet un paveerot. ja pareizi visu atceros, tad visbliivaakaa ielidoshana ir peec plkst.23. nu, ko - koofe kruuzee un uz skulti!

braucu no lidostas un nespeeju tikt vaaljaa no shiis dziesmas. jaa, it kaa nedaudz the besis ieradaas. lai gan.. nee, tas nav the besis. patiesiibaa sajuutas ir kaut kur pa vidu. no vienas puses negribas buut vienai. gribas, lai kaads seezh blakus un klusee. tieshi klusee. negribu vaardu pluudus. esmu no tiem nogurusi. no otras puses.. beidzot visi ir prom un esi viens pats ar sevi. nav jaabuut ne happy, ne shiny, nav jaabuut nekaadam. ir tikai celjsh un tu. un dodies turp, kur acis raada jeb kaa man patiik teikt - kur vadaataajs aizved. bezmeerkjiigi kliisti. garaam visam un visiem. nee, nemeklee piekto stuuri. jo nav vajadziibas to mekleet. jo ljoti labi zini un saproti visas lietas. tikai ne vienmeer gribi/vari taas nosaukt pareizajos (iistajos) vaardos.
Comments 
1st-May-2009 07:31 pm
tieši vienam dzīve sākas pa īstam!
1st-May-2009 07:34 pm
viens pats ar sevi esi vispatiesaakais.
1st-May-2009 07:44 pm
ja? esmu vienāds abos gadījumos, tikai ne vienmēr visu pasaku. to, ka sievietes vairāk slēpj (vismaz mēģina) esmu pamanījis, bet tā līdz galam neesmu izpratis, bet tas nav arī būtiski. Būtiski vienatnē ir, sajūta, ka dzīvo tikai sev, pilnībā izgaršots egoisms, pirkstu galos satvertas dzīves baudījums ar rāmu nāves neizbēgamības apziņu fonā.
1st-May-2009 07:48 pm
vienam pasham ar sevi esot, nav jaapiebremzee kaadas savas izpausmes. nezinu, vnk kad esi ar otru, tad tomeer ir kaadas pieklaajiibas, politkorektuma utt. robezhas, kuras nepaarkaap. otram nekad vienalga nepasaki pilniigi visu, ko domaa. meklee vaardus, lai neaizvainotu. kad esi viens, tad katra doma ir tieshi taada, kaada vinja ir pirmssaakumaa.

1st-May-2009 07:51 pm
iespējams, esmu politkorekts pēc būtības :)
1st-May-2009 07:53 pm
buut politkorektam ar sevi?
hmmmz.. ir divi varianti - vai nu tas ir normaali un labi, jo nepiesaarnjo sevi, vai arii nepatiesi pret sevi.
nezinu. viedoklja shajaa jautaajumaa veel nav. laikam tas nedaudz jaapasmadzenjo.
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:17 pm GMT.