smth
 
3rd-Apr-2009 09:16 am
dazhaadas ciparu kombinaacijas, kas jaatceros uzspiezhot, neatceros no galvas. atceros pirkstu kustiibas uz taustinjiem.
kad saaku piedomaat, kaadi tad iisti cipari ir jaaspiezh, iestaajas neliela panika, jo galvaa tachu nekaa nav. tad censhos nomierinaaties un likt darboties pirkstiem.
shoriit shaadi sanaaca pastaa. kopsh vakardienas riita, kad nosuutiiju kaarteejo atklaatni uz somiju, izraadiijaas, ka ir piegaadaatas veel 5 manas atklatnes. taapeec arii riits shodien saakaas ar pasta apmekleejumu..nelielu pauzi ietureeju, pirms nospiedu kartes pinkodu. meegjinaaju atcereeties kodu. parasti shaados mirkljos sajuutos nedaudz neerti, jo liekas, ka tas taa ir muljkjiigi - aizmirst savu pinkodu uz iisu briidi :>
un veel. lv pasta divas markas iet uz 'urraa'- ar caunu un luushuku :) kad liimeeju taas markas, tad vienmeer cilvji savaa pateiciibas zinjaa pasaka milzu paldies arii par smuko marku ;) un tas tieshaam priecee ;)

un veel. shis ir pirmais riits shajaa gadaa, kad atnaacu tikai dzhemperii ar iisaam piedurkneem un veejenee uz darbu. ir silti :) un sauliite spiid. aizvien vairaak viss saak izskatiities peec pavasara.
Comments 
3rd-Apr-2009 04:51 pm
Es jau 2 x esmu "naproč" aizmirsis PIN kodu. Pirmoreiz idotiski- paņēmu karti no sievas un 3x atkārtoju viņas PIN kodu, pēc tam piegāju ar savu karti- blisinos uz automātu- hotj ubej- nevaru atcerēties savu kodu!.
Tagad citā bankā nomainīja karti kopā ar kodu- aizgāju līdz mašīnai, ierakstiju kodu telefonā, iznīcināju papīrīti. Izrādījās ka esmu kļūdījies pierakstot. Kodu nezinu, karti lietot nevaru, pārskaitu uz citu kontu caur i-banku.
3rd-Apr-2009 04:56 pm
nelaagi.
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:18 am GMT.