smth
Šlesers: Es likšu savus cilvēkus amatos 
19th-Mar-2009 10:04 am
Publicēta: 07:41 19.03.2009.

Rīga, 19.marts, LETA. "Kad es pārņemšu varu Rīgā, tur strādās visi tie, kas ir spējīgi pašvaldībā strādāt." To šodien laikrakstā "Neatkarīgā" publicētajā intervijā norāda bijušais satiksmes ministrs, LPP/LC Rīgas mēra amata kandidāts Ainārs Šlesers.
"Protams, es likšu savus cilvēkus amatos! Kā jūs domājat, kā es varu realizēt pārvaldi, ja man nav savas uzticamas komandas? Es to pasaku jau šodien. Un tas nav nekāds astoņkājis. ASV vēstnieks devās prom no Latvijas, jo republikāņi zaudēja vēlēšanās un demokrāti atsauca visus vēstniekus, ko deleģēja iepriekšējā valdība. Šāda rotācija politiskos amatos ir loģiska un pašsaprotama," uzskata Šlesers.
Viņš arī norāda, ka politiķim ir jābūt līderim, kas neslēpjas aiz ierēdņiem. "Citi politiķi baidās uzņemties atbildību, jo paslīdēs kāja, zaudēs krēslu. Man nav bail pazaudēt krēslu, kuru iegūšu. Man ir svarīgi, lai nākamo četru gadu laikā Rīga kļūtu par biznesa metropoli Ziemeļeiropā. Un to var panākt ar skaidru vīziju un reālu pieredzi. Man tāda ir. Es nebaidos no atbildības uzņemties nepopulārus lēmumus."
Šleseru arī neinteresējot ne partiju pārgrupēšanās, ne cita politiska ņemšanās. Viņa mērķis ir pārņemt varu Rīgā un īstenot plānu - piesaistīt miljonu investīcijas Latvijas ekonomikai un Rīgai, jauniem projektiem.


nu, ko - ne pielikt, ne atnjemt :>
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:19 am GMT.