smth
Commenting To 
9th-Mar-2009 09:16 am
Ziemas sezona ir galā, punkti saskaitīti un varam izdarīt arī kaut kādus pirmos secinājumus par šobrīd paveikto.

Komandu ieskaitē šogad konkurence ir ievērojami augusi, jo kopā piedalās veselas 28 komandas !!! Mums pagaidām grūti konkurēt ar pārējām komandām, jo dalībnieku skaits, kas pārstāvēja komandu ziemas startos bija diezgan neliels.

Darba rūķi un draugi
Darba rūķi un draugi vispār 2 posmos bija pārstāvēti tikai ar Uģi vien, bet vēl divos viņu atbalstīja Ivars, kas protams rada nevienādu konkurenci ar komandām, kurām punktus gūst visi 5 atļautie dalībnieki, tāpēc diezgan likumsakarīgi, ka Darba rūķi un draugi ir 27 vietā (2718 punkti), bet viss nav tik bezcerīgi, jo jau uz pirmajiem velo posmiem komanda varētu ievērojami pastiprināties un domājams pievilks klāt ! Sezonas mērķis - top20 gan ir ļoti augsts un būs ļoti grūti sasniedzams ... Bet neiespējami tas nav ! :)

Pagaidām augstākais "Darba rūķu un draugu" sniegums šosezon - 22 vieta (Slēpošanas sprints Rīgā, 28.12.2008.)
Lielākā punktu summa šosezon - 975 punkti (Tautas slēpojums Madonā, 21.02.)
Komandas līderis - Uģis, komandas kontā ieguldījis 1869 punktus !

Darba rūķi
Darba rūķi ir šosezon nokomplektējušies drusku labāk. Puiši jau nekad nav trūkuši šajā komandā, bet īpašs prieks, ka jau ziemas posmos mums pievienojās pagaidām gan vienīgā dāma - Agnese ! Tieši Agneses pievienošanās ļāva komandai turēt līdzī pārējām sava līmeņa komandām un šobrīd ieņemt 22 vietu komandu vērtējumā (6631 punkts). Arī Darba rūķiem vēl ir iespējams
uzlabot savu sniegumu, jo vēl ne reizi komanda nav startējusi pilnā sastāvā, respektīvi ar divām dāmām, bet jau nākamajā posmā Tērvetē mūsu komandā dalību startam ir jau pieteikušas gan Agnese, gan Aija. Sezonas mērķis - top15 izskatās vēl smagāks nekā darba rūķiem un draugiem, bet pagaidīsim sezonas vidu tad arī izdarīsim secinājumus vai tas ir galīgi nereāli, vai tomēr vēl varam pacīnīties ! :)
Pagaidām augstākais "Darba rūķu" sniegums šosezon - 21 vieta (Slēpošanas sprints Rīgā, 28.12.2008.)
Lielākā punktu summa šosezon - 1943 punkti (Tautas slēpojums Madonā, 21.02.)
Komandas līderis - Mārtiņš, komandas kontā ieguldījis 1788 punktus !


Individuālie sasniegumi

1) Augstākā vieta savā vecuma grupā - Agnese - 10 vieta (Slēpošanas sacensības Ērgļos 08.02.), viņai arī saprotams augstākā vieta starp mūsu dāmām ! :)
2) Augstākā vieta kungiem vienās sacensībās - Renārs - 21 vieta (Slēpošanas sprints Rīgā, 28.12.2008.) Pilnīgi pats samulsu ieraugot šo statistiku ! :))
3) Augstākā vieta kopvērtējumā: kungiem - Mārtiņš - 31 vieta; dāmām - Agnese - 13 vieta
4) Visvairāk izcīnīto punktu vienās sacensībās (visaugstvērtīgākais slēpojums): kungiem - Uģis - 533 punkti (Tautas slēpojums Madonā, 21.02.), dāmām - Agnese - 505 punkti (Slēpošanas sacensības Ērgļos 08.02.)
5) Visvairāk izcīnīto ieskaites puntu (sezonā kopā): kungiem - Kaspars - 1498 punkti, dāmām - Agnese - 987 punkti
6) Visbiežāk pirmais sasniedzis finiša līniju (uzrādījis labāko laiku finišā) no mūsu komandas dalībniekiem: kungiem - 2 reizes - Uģis (Rīgā un Madonā) un Kaspars (Ērgļos un Alūksnē), dāmām - 2 reizes - Agnese (Ērgļos un Madonā)

Nu ko, tāds ir kopsavilkums par ziemas sezonu, vēl jau noteikti jāpiemin mūsu lieliskās līdzjutējas, bet kuru aktīvā atbalsta trases malā mums nemaz tik labi nebūtu gājis ! Paldies viņām par to !! Jācer, ka iestājoties siltākam laikam arī kāda no atbalstītājām beidzot varētu pārkvalificēties par sportisti un ņemt vēl aktīvāku dalību pasākumos ! :)

Līdz nākamajam posmam vēl vairāk nekā mēnesis, bet aktīvākie mūsu komandas biedri jau paspējuši reģistrēties gan riteņbraukšanas posmam Tērvetē (11.04.), gan krosiņam Šmerļa mežiņā tepat Rīgā (18.04.). Reģistrācija abiem posmiem jau sākusies un arī pārējie laipni aicināti pieteikties !

Online reģistrācija Tērvetei (7 Ls): http://www.sportlat.lv/sacensibas/?id=2&sacID=136&step=2&count=1
Online reģistrācija krosiņam Šmerlī (5 Ls): http://www.sportlat.lv/sacensibas/?id=2&sacID=139&step=2&count=1

Cerot uz jūsu atsaucību un aktivitāti, vēlu veselību un sportisku nedēļas nogali !

Sporta menedžeris

P.S. Tiem, kas nav šogad vēl startējuši nevienā posmā, lūgums pirms reģistrēšanās kādam no nākamajiem diviem posmiem sakontaktēties ar mani, lai saņemtu norādes un lai es varētu jūs iekļaut oficiālajā komandas pieteikumā.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 2nd 2024, 3:47 pm GMT.