smth
:) 
21st-Jun-2006 08:58 am
Skumja par Zheneevu nav paargaajusi, bet ir jaaievelk elpa un jaaskataas, kas buus taalaak - tad arii atbilsstoshi izdomaashu, ko dariit :)
Vakar, braucot uz juuru, taada inchiiga kundziite vilcienaa blakus seedeeja. Pa kluso nepaartraukti ieraava pa malcinjam shnjabuci un uzdzeera uudeni :) laikam interesantaakaas vinjas darbiibas, ko iisti neizpratu, bija rosiiba ar luupu kraasu :) vispirms no lupukraasas ar metaala viiliiti tika nokasiits slaanis, tad luupukraasai tika uzlilets shnjabucis... hmmz.. dezinfekcijai, vai? :)
kaa parasti, protams, Juurmala pilna ljauzhiem, kas beigti kaa plaushas cepinaas saulee.. bet, nu, pastaiga gar juuru ar Zaji arii shaadaa ljauzhu biezoknii bija ok :)
Siikais shmurgulis gan bija nedaudz sadusmojies uz mani par to, ka peec divu nedeelju prombuutnes, tagad turpinu maajaas naakt veelu..bet patiesiibaa aarkaartiigi priecee tas, ka es redzu, ka es shitam zveerulim tieshaam esmu vajadziiga un ka vinjsh man ir piekjeeries nepraatiigi..
un veel, mums abaam pietruukst viens cilveeks... kas, shkjiet, nepiedos man to, kas noticis...protams, esmu vainiiga.. bet..patiesiibaa, zinaama atbildiibas dalja par notikusho jaauznjemas arii vinjam par to.. eh.. ir skumji, un saapiigi, bet.. laikam tieshaam saaku paleenaam samierinaaties ar esosho situaaciju un notikumu gaitu.
bet viss buus labi! :)
un viss notiek tieshi taa, kaa tam ir jaanotiek! :)
This page was loaded Oct 15th 2024, 7:21 pm GMT.