smth
Commenting To 
2nd-Mar-2009 10:55 am
nemaz negribas neko daudz rakstiit par vakardienas aluuksnes izbraucienu :)
bija tieshaam ljoti labi :) aiz riigas robezhaam ir iista ziema - ar baltiem kokiem, dzilju sniegu, dzidru gaisu :)
jaa, zheel, ka agnese ar imantu shajaa reizee nenokljuva liidz finisham - taa trase bija diezgan pasmaga, tomeer.. tomeer bija viena cita lieta - komandas gars krietni vairaak saaka paraadiities ;) vairs nav tikai taads barinjsh, kas vienkaarshi aizbrauc, izpilda uzdevumu trasee un dodas maajaas ;) peec finisha visi kopaa patuseejaam, iekodaamies muusu ar sigitu sagatavotaajaas lietaas :)) eh, kaa labi aizgaaja gan manas maiziites, gan sigitas biezpien-kaneeljkuuks, gan zhagarinji :) puishi eeda un slaveeja ;)) jau nosmeejaamies, ka shitaa atbalstiitaaju kulinaarprasmes tiks ar katru posmu aizvien vairaak izkoptas :D bet tomeer - tas bija forshi, ka peec finisha tieshaam visi kopaa veel kaadu briidi uztureejaamies :)
peec tam neliels ieskats aluuksnes smukaakajaas vietaas ;) forshi, ka mees ar sigitu un agnesi aizlaidaam liidz rotondai :) tur muus iepriecinaaja ar savu paraadiishanos chetras gliitas stirninjas, kas devaas paari ezeram slaidiem leecieniem ;)
secinaajums - aluuksne viena no pilsetaam, kur arii vasaraa vareetu aizbraukt :) dikti jau gliita izskatiijaas ;)
pa celjam iegriezaam arii apee :) smukmazpilseeta ;) un raganu klintis... taads klusums, ka dzirdi uudens chaloshanu :)
diena gara (izkuunjaajaamies no manaam maajaam tikai ap 8 un atgriezos maajaas ap pusdesmitiem vakaraa), kaajas slapjas, vaigi saarti un nedaudz saap, jo dikti daudz smeejaamies ;)
ljoti pozitiiva sveetdiena ;)
un veel, jaatziist, ka agnese taa ljoti labi 'iedziivojaas' muusu ar sigitu kompaanijaa ;) i nemaz nesajutiisi, ka vinja ir 10 gadus jaunaaka par mani ;) taas peerles, ko vinja ik pa briidim nobaarstiija... zhetons meitenei! :)
nu, ko - tagad naakamais posms tikai apriilii... teervetee. bet skaidrs ir viens - pilniigi noteikti jaabrauc! :) jo emocijas, ko guusti shaadaa vienaaa dienaa ir tik gaishas un daudz :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 2nd 2024, 12:07 pm GMT.