smth
 
27th-Jan-2009 07:25 pm
it kaa jau negribeejaas raksiit, tomeer mieru arii neliek. jaa, atkal paardomas par darbu. par to, kaadi cilveeki apkaart. par to, ko noziimee buut profesionaalim.. par to, ka koleegji, kas vienmeer likaas tik ljoti politkorekti un veesi attieciibaas (nekaada chuposhaanaas, nekaadas neformaalaas sarunas - esam koleegji un punkts), tomeer ir arii dziivi cilveeki..
vispaar jau tieshaam peedeejaa laikaa ljoti lielu uzmaniibu pieveershu tam, kaads cilveeks darbaa ir. skumdina, kad redzi, ka cilveeki nav gluzhi savaa vietaa. ka lietas, ar kuraam vinjiem buutu jadarbojas, vinjiem arii peec gada un diviem var buut pilniigi tumsha bilde. un veel skumjaak kljuust tajaa briidii, kad cilveeks publiski atziist, ka vinjsh pa to laiku, kameer ir tur, kur ir, nav neko iemaaciijies un saprot labi ja tikai tresho dalju no taa, ko paareejie runaa. jaa, it kaa jau labi no vienas puses, ka cilveeks patz apzinaas un saprot, ka neko nesaprot. bet skumjaakais ir tas, ka nepamaniiju aciis degsmi maaciities un saprasat visu. nee, protams, mees nekad neviens nevaram visu zinaat. bet maaciities tachu nekad nav par veelu, vai ne? gruuti ir tajaa mirklii, kad cilveeks, kas neko daudz nesaprot, iekaapj pie stuures un meegjina stuureet... tikai kurp? un kaa? paldies dievam, ja pateicoties blakusseedeetaajam un vinja padomiem, neiebrauc graavii. bet ja iebrauc??? kurhs buus vainiigs - tas, kas neko nezinot seezh pie stuures, vai tas, kas no malas censhas paliidzeet?
un veel es priecaajos par koleegjiem, kas ir profesionaali liidz kaulam. ar kuriem ir vismaz puds saals apeests. komanda. vaarda vislabaakajaa noziimee. kad vajag, speejam savilkties kaa duuriite un ciiniities. kur vienam pietruukst padoms, tur otrs pretii steidz ar paliidziibu. man ir visforshaakie koleegji patiesiibaa. jaa, katram ir savas nikjis. tomeer, kad zini tos nikjus, tad speej arii kaut kaa laviereet, taa, lai tas nikjis nepiemeerotaa briidii neparaadiitos uz aaru un viss ietu kaa pa diedzinju.
un veel es priecaajos, ka tieshaam rupuci iepazinu no cilveeciskaas puses. varbuut un patiesiibaa - visdriizaak pilniigi noteikti, tas ir tikai mazinjsh gabalinjsh no taa lielaa, cilveeciskaa. tomeer es zinu, ka vinja ir ne tikai prasiiga un tjip chuusku vecene, bet prot buut arii jauka un patiesa. var jau buut, ka kljuudos, un ka taas 3,5 dienas kopaa, taads maans vien bija.. tomeer shodien, kad vinja piezvaniija un visupirms pajautaja, kaa aizlidojaam, bija forshi. tad veel kaut ko ar vinju papljapaajaam dazhas minuutes.. un tikai pashaas beigaas kjeeraamies klaat lietai - sarunai par darbu ;) atziishos godiigi, ja pirms devinjiem gadiem es no vinjas baidiijos, tad shobriid es, protams, saprotu, kur esmu es un kur vinja, tomeer manii ir paraadiijushaas siltaas kolegjiaalaas juutas pret vinju ;) var jau buut, ka kaut kur pie vainas ir arii apskaaviens ;)) ja tad, kad vinja pirmo reizi pagaajushajaa rudenii, apskaava muus abus ar imantu, tad mums abiem bija milziigas acis un paarsteigums par to - eu, kas te notiek? :) tad shoreiz, gan, kad satikaamies, gan tad, kad atvadiijaamies, apskaaviens jau saaka likties logjiskaaks... jaa, vinja ir vieniigais koleegjis ar kuru taa notiek.. bet taa ir vinjas iniciatiiva :) jaa, man shii apskaushanaas lieta asocieejas tikai ar draugiem un gjimenes locekljiem. vinja man ir tomeer sveshs cilveeks. bet man nav nepatiikami. jo nav sajuutas, ka vinja liekuljotu vai izliktos tajaa mirklii.
un veel ir cilveeki, kas lien jebkuraa lietaa iekshaa, domaadami, ka ir baisie gudriishi... bet vinju ieteikumus, visi uzreiz ar cirviiti ceert nost, jo nepareizi, achgaarni domaa un runaa. cilveeks nefiltree, kur vinjsh lien, ko saka.. jo vinjam jau shkjiet, ka vinjsh ir super-puper-duper profesionaalis. minimaala pashkritika. (vai arii vienkaarshi tas taa izskataas no malas)
eh...koleegji taada smalka padariishana ir. tu noklusee tad, kad gribas kliegt. tu apspied sashutumu. tu izveelies politkorektus vaardus. tu uzliec masku un pasleep iistaas emocijas. un tajaa pat laika koleegjis tev var buut arii tikpat tuvs kaa draugs, un tu nebaidies paraadiit ko tu domaa, buut tu pats.

hmmz.. bet varbuut es paaraak sakaapinati visu uztveru? varbuut vajadzeetu to visu laist paari?

un veel.lai arii ar nelielaam, tomeer ar shausmaam domaaju par riitdienu un ceturtdienas riitu. kaa riit no riita saaksies aarpraats, taa turpinaasies liidz pat ceturtdienas priekshpusdienai. trakaakais ir tas, ka - jaa, zinu, kaados pasaakumos jaapiedalaas, tomeer nezinu, kaadaa virzienaa tie pasaakumi var aizdoties... nedaudz neprognozeejami. taapeec censhos gatavoties visiem variantiem. vairaak gan negatiivajiem, jo pozitiivais tikai atvieglos visu. ja viss notiek pozitiivaa virzienaa, tad vari atviegloti uzelpot, ka sliktaakais, ko biji iedomaajies, nenotika. bet, ja neesi gatavs sliktaakajam variantam... tad dabuut pa mutiiti vari ai, cik stipri. ar seju dubljos iekshaa. uh..ceru, ka tomeer viss izdosies man. un viss beigsies tomeer pozitiivaa veidaa.
Comments 
27th-Jan-2009 08:20 pm
Ehhh, pomnju molodostj. Metos iekšā, darbā ar visu sparu. Labi, ka ka bija savākta stipra komanda, jo kā lokmotīve, es spēju izvilkt projekta realizāciju mēnešu garumā un pāris dienu pirms Objekta nodošanas biju izpumpējies, bet man bija mani palīgi kuri spēja palīdzēt un Nodot Objektu. Un tā vairākas reizes. Projektēšana, saskaņošana, būvniecība... Un kādā X reizē tu saproti, ka jā ti- Golova, no bez nog ņi čego ņe stoiš.
Turies pie Draugiem un Komandas!
Lai Tev Veicās!
27th-Jan-2009 08:22 pm
absoluuti preciizi pateici! bet zini, kas ir visskumjaakais un visgruutaakais? kad taadas iistas galvas nav, un rumpim kaa taadam zmejam gorinicham jaameegjina pasham sev uzaudzeet galvu.
27th-Jan-2009 08:34 pm
Nu vīrišķim jau vieglāk- viņam uzreiz ir 2 galvas ;)
27th-Jan-2009 08:36 pm
hhh :> jaamaina dzimums :P ar steigu. :P :D
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:18 am GMT.