smth
 
19th-Jan-2009 08:43 am
neskatoties uz to, ka aizkasiijos guleet tikai ap pusdivpadsmitiem, shoriit pamodos jau nedaudz peec seshiem. liidz ierastajiem 6:45 vaartiijos pa gultu, ik pa briidim iesnaudos, tomeer lielaakoties biju nomodaa. negribeejaas iisti veel celties.
toties kaudziiti ar domaam izdomaaju, aptuveni piemetu galvaa, kas tuvaako dienu laikaa jaaiekraamee koferii. it kaa 4 dienas, bet nolemu, ka njemshu lielo koferi, jo taa toch buus eertaak salikt visu, ko vien veelos :) ja buutu tikai divas naktis, tad gan jau veel saspiestos mazajaa, bet, ja ir triis un turklaat ir skaidrs, ka ir arii briivaas dienas, tad nav ko springt uz mazo koferi - vienalga bagaazhaa buutu jaanodod vai viens, vai otrs. un patiesiibaa ir labi, ka jaalido buus no praagas lidostas :) varees atkal iepirkt miiljaas shokovafeliites ;) savulaik dagucis man taas atklaaja ;) kopsh taa laika vienmeer, lidojot caur praagu, tiek iepirktas paaris kastites :)
un veel, nedeeljas nogalee kraameejoties ar bildeem, secinaaju, ka varbuut tomeer sestdien vareetu aizlaist liidz pilseetai - nav nemaz tik garlaiciiga taa praaga :) bet redzees - pagaidaam neziileeshu.
jebkuraa gadiijumaa priecee tas, ka oms shodien diezgan prieciigs. varbuut taapeec, ka ir paaris jaunas apnjemshanas un idejas radushaas. varbuut arii taapeec, ka juutos izguleejusies. varbuut vainiigs ir arii mans ziemassveetku kaktuss, ka negribiigi paaris gadus auga un nemaz neziedeeja - shoriit uz palodzes priecee lai arii viens, tomeer smuki roziigs zieds :)
viss ir labi shobriid.
Comments 
19th-Jan-2009 09:04 am
vienmēr esmu šokējies par cilvēkiem, kas brauc kautkur uz pāris dienām ar entajiem koferiem. pats parasti līdz paņemu vienu kārtu apģērba, pāris zeķu pārus, higiēnas somiņu un grāmatu. mugursoma tobiš
19th-Jan-2009 09:12 am
nu, man ir pietiekami liela pieredze ar dazhaadiem negadiijumiem ar dreebeem. vienreiz sanaaca, ka sapliisushaa raaveejsleedzha deelj naacaas griezt biksi nost no raaveejsleedzha un uz oficiaalu pasaakumu doties dzinsos (labi, ka tie bija melni)... citaa reizee uz tumshas bluuzes atstaaju zobu pastas peedas, un atkal naacaas mekleet rezerves apgjeerba variantu :) taapeec vienmeer reekjinu - cik dienu, tik dreebju kaartu + viena rezervei, ja nu kas. turklaat man ir kaut kaada psihologjiska probleema - nevaru uzgjeerbt vienu un to pashu divas dienas peec kaartas, jo shkjiet, ka taas dreebes ir piesuukushaas ar ieprieksheejaas dienas smarzhaam un smakaam + veel dienas laikaa sviisti.
ja ir paaris naktis, tad satilpstu rokasbagaazhas koferii, ja vairaak, tad nospljaujos un njemu lielo, lai briivaak ir :D
graamatu es arii vienmer njemu.. iipashi peec vienas nakshnjoshanas lidostaa - vismaz ir ko dariit, kameer gaidi savu ljoteni :)
hmmz..mugursomas brauciens man parasti ir tad, kad braucu tikai uz vienu nakti vai no riita turp un vakaraa atpakalj ;) pie tam ar norunu, ka nav paaraak daudz papiiru jaanjem liidzi... :>

19th-Jan-2009 09:16 am
nu hz, man vienkāršāk ir apvienot ceļojumu ar šopingu, nekā stiept tos visus sūdus līdz...
19th-Jan-2009 09:24 am
nu man tas nav gluzhi celjojums :> komandeejums. liidz ar to ne vienmeer ir laiks shopingam :> ljoti biezhi viss notiek peec grafika - lidosta-miitinjsh-lidosta. jaa, zinu, ka shoreiz buus laiks, tomeer neesmu paarliecinaata, par to, ka tajaa miestaa, kur notiek pasaakums ir baisaas iespeejas shopot :P
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:27 am GMT.