smth
 
16th-Jan-2009 08:00 am
esmu netipiski agri darbaa. un pagjira nedaudz ir.
Comments 
16th-Jan-2009 10:54 am
riitu saaku ar litru uudens.. tagad beidzot ieturu beidzot brokastis ar kefiiru :)pusdienslaikaa plaanoju aiziet liidz karoteem - kaadu zupinieku apeest... :)
bet ar darbiem shodien tieshaam pagruuti :>
16th-Jan-2009 11:01 am
man nebija laika litram ūdens. es tagad mēģinu savākties ar tējiņām :) bet galvenais, ka dūša no papēžiem atkal atlīdusi atpakaļ un es esmu gatava rīt atkal cīnīties ar ātrumpūķi :D
šodien tikai kaut kā jānostrādā. par ēšanu runājot- plāni vēl miglā tīti.. it kā maizītes līdzi ir, bet uz viņām paskatīties grūti..
16th-Jan-2009 11:03 am
es darbaa uudeni dzeeru - maajaas nesanaaca - bija 25 minuushu laikaa jaaielien dushaa, jaapgjeerbjas, jaapkopj duksis :>

taaks.. peec kefirinja sajuuta ir kljuvusi labaaka :P laikam jaameegjina piesleegties darbiem :)
16th-Jan-2009 11:11 am
man darbā ūdens no Daugavas :( tāpēc vismaz kārtīgi jānovāra. un vārīts tad labāks tējās. diemžēl vendeni ar šo gadu notaupīja nost, ja tā var izteikties.
tas ir apmeram tas pats, kas man pusotras stundas laikā duša,apģērbties, uztaisīt rīt kafiju dārgumam, maizītes sataisīt pusdienām sev un dārgumam, iedod kaķim rijamo, pamodināt miegamices abas un vienu no tām vēl arī apģērbt, ieliet bez maz mutē siltu tēju ;D
16th-Jan-2009 11:17 am
nu mums jau arii tas pats ar to vendeni :> bet noleemaam, ka pashi sametiisimies naudu tiem diviem bunduljiem nedeeljaa. par pashu aparaatu shamie teicaas, ka nenjemshot naudish, tikai par uudeni :> bet pieciiti nedeeljaa mees tachu padsmit cilveeki varam samesties ;)
16th-Jan-2009 11:31 am
mūsējie neprotās. te ir grūtāk ar to uzreiz dalījumu, kuri tad lieto, kuri ne, kas maksās, kas ne. cilvēki tādi.
16th-Jan-2009 11:50 am
nee, nu mums jau visi lieto, taapeec - visi maksaasim :)
bet slikti, kad saakas shitaads daliijums :(
16th-Jan-2009 01:00 pm
mums jau sākās dalīšana, kad mēģināju iet sākumā uz otro koridora garu uz vendeni. izrādījās, ka tā domāta tikai īpašajiem. bet nu es tik untā staigāju un ignorēju. toties reti redzēju citus. beigās izrādījās, ka citiem tiešām mazvērtīgo zīmogs uzlikts. nu man vienkārši īpaši neatļaujās ko aizrādīt, jo zina manu dabu. apvianošos, sadfusmošos un nogriezīšu kādu interneta mājas lapu, ko biežāk lieto izklaidei darba laikā utt. īpaši neaizraujas. arī iedalījums man ir vēl nenotiektāks. es neemu nekurā. kā tā? tāpēc, ka mani nepieņem neviens bars kaut kādos notikumos. ne jau tāpēc, ka esmu kaut kāda neriktīga, riebīga vai ko, bet amats kaut kā tā iedalīja arī iepriekšējo, nu arī mani turpina tā pat..
sen jau saku, ka vajadzēja ne tikai divos šefstāvos likt to vendeni, bet arī parastajiem mirstīgajiem. bet nu tagad nevienam netiek līdz ar to..
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:25 am GMT.