smth
 
12th-Jan-2009 04:32 pm
A diena jau krietni garaaka.. pirms triis nedeeljaam, kad atbraucu uz laukiem ap sho laiku jau bija riktiigaa kreesla... tagad saule gan jau ir norieteejusi, tomeer veel ir gaishs... tas priecee, ka dienas aizvien garaakas kljuust ;) pavasaris tuvojas ;)
Shodien skatiijos pagaajushaa gada bildes – biirinju braucienu, varshavu, kazimierzhu dolni, arkaadiju utt. Lieldienaas, koceenu un valmieras braucienu... pavasaris..ar gaishaam debesiim, zaljumu un lakstiem... buus! Pavisam driiz buus.. veel tikai nedaudz jaapacieshas.
Skatoties bildes, aizdomaajos, ka patiesiibaa igaunijas braucienam buutu diezgan piemeerots lieldienu laiks ;) vairaak briivu dienu, mierinjaa izbraukaat visu vareetu... nevajadzeetu braukt dienu un nakti aarpraatiigaa paargurumaa, vareetu noiireet kaadu viesaa maajaa istabu un normaali izguleeties.. turklaat aizdomaajos, ka varbuut braukt ne tikai divataa ar sigitu, bet varbuut pakjert arii, piemeeram, inesi ar eliiziiti...jaaparunaa ar abaam puseem ;) lielaakaa barinjaa shis brauciens arii finansiaali ir panesamaaks ;) turklaat, neskatoties uz to, ka celjotu taadaa gadiijumaa ar beernu, tomeer ar auto buutu tas vieglaak nekaa ar grupu un busu... pashi dziivotos savaa ritmaa...
Un veel joprojaam mieru neliek tas polijas piejuuras brauciens... tur jaapaskaita kilometri, jaapadomaa par marshrutu utt. Arii jautaajums par kompaaniju ir aktuaals..
Bet vispirms laikam tieshaam ir jaaizdomaa marshruts, aptuveni jaapareekjina summas, lai zinu, ko piedaavaat cilveekam... arii pashai tachu jaabuut skaidriibai par to, kaads tas brauciens vareetu izveersties.
Peec lieldienu pavizinaashanaas pa poliju un vasaras trakaa divdiennieka uz krakovu un atpakalj, kaut kaa juutos droshaaka braukshanai aarpus lv. Protams, vienmeer ir arii labaak, kad blakus ir arii otrs vadiitaajs. Taada zinaama droshiibas sajuuta, vai?
Nu, tad riigaa buus jaauzsaak izpeetes darbi ;) jo galu galaa tieshi shie forshie braucieni apkaart tieshi rada peec tam veelaak riktiigi forshu peecgarshu ;) skaties bildes un atceries visu, kas noticis tajaa briidii ;) reizeem pat atceries sarunas, kas bijushas bildes tapshanas laikaa ;) seedi, skaties un smaidi ;) jo tajaa mirklii tieshaam esi bijis prieciigs par vietaam, ko redzi, par sajuutaam, kas radushaas taas skaistaas lietas veerojot... reizeem jau ir arii taa, ka esi bijis ljoti noskumis tajaa briidii, tomeer bildes paraada to, kas bijis skaists.. un skumjas shajaa mirklii ieguust gaishu malinju...
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:22 am GMT.