smth
 
11th-Jan-2009 07:58 pm
jutos slikti. ne, pretigi. dusmojos par katru nieku. kad pasaku ko piktu, uzreiz kozu pirkstos un dusmojos uz sevi par to, ka nespeju savu slikto omu savaldit un kozhu ar vardiem.. jutos, ka neveiksminiece-neko es neprotu, nekas man nesanak utt. nozhelojami un pretigi.
Comments 
11th-Jan-2009 09:43 pm
man šodien druška zvanīja. dzīvespriecīga mūždien, bet šodien precīzi to pat sūdzējās..
p.s pirms pusgada pazudu, nomainīju tikai niku.. bikucīt esmu savākusies.. man tāds posms bija savukārt iepriekš. laikam tādam ir jātiek vienkārši pāri.
11th-Jan-2009 09:58 pm
laikam jau tam gaishajam nakts spideklim ir milzoniga vara paar mums-zemes iedzivotajiem.. ai, nu, ja es racionali padomaju, tad zinu un saprotu, ka nav jau tik traki ar mani.. tomer reizem sanak iegrimt kaut kada bezjedzigi dzila un sevi saustosa analize..
11th-Jan-2009 10:05 pm
tas ir normāli. citādi nebūtu cilvēcīguma, ja nebūtu dažādu emociju un pa laikam dažādu ķibeļu. kā esi nonākusi pie tik ilglaicīgām problēmām ar sapņiem un nu šo visu? ko dara žurka?
11th-Jan-2009 10:19 pm
da sapnjos saka radities bijushie virieshi, kur pashai jau sen bija sajuta, ka tur tachu viss beidzies un smuki sapakots stav tala pagatnes plaukta.. a te njem un pa maniem sapniem staiga.. laikam ari pilnmeness pie vainas :P varbut tiesam neder man tadi atvalinajumi, kad lielakoties dzivoju dikdienigi arpus rigas bez komunikacijas ar arpasauli ;) bet zhurkulenam te labi-lielaka teritorija, kur skriet un saimniece krietni devigaka attieciba uz konserviem :D
11th-Jan-2009 10:49 pm
vismaz žurks laimīgs :)) bet par tevi.. laikam tiešām neder tādi atvaļinājumi :) par sapņiem- ja vēl rādās, nomazgā seju aukstā ūdenī pirms miega, palasi kādu neromantisku, bet ieinteresējošu grāmatu. tiksi prom no tiem visiem sapņiem :) turi tuvumā žurci, tā labi sargā mieru :)
tādā veidā tiku pāri saviem murgiem, kas ilga ļoti garus mēnešus pēc avārijas. ceru, ka līdzēs arī tev :)
11th-Jan-2009 11:00 pm
man ar tam romantiskajam gramatam pasvaki iet-labak kadu asinainu krimiki.. ha! es tak sodien sieviesu zurnalus lasiju-tie laikam bus pie vainas! butu labak ilustreto zinatni palasijusi, kadas jaunas lietas uzzinatu :D par duksi runajot, vinja jau dikti mani vakte-laikam baidas, ka varu nozust :) Ka Tev vispar iet?
12th-Jan-2009 12:55 am
loti labi, jo mazāk romantisko grāmatu, jo labāk :) tās reāli tikai čakarē.
oi laba literatūra zinātniskie žurnāli :) es pēdējā laikā skatos, ka skaistāki un pilnāki par enciklopēdijām.. diemžēl. bez maz tos jāsien kopā kā agrākos laikos mani vecāki Liesmas un tādus žurnālus :D

tas vien nozīmē, ka neesi sevī, ja dukse vaktē.

par mani: ir jau ok :) savākusies, atradusi vietu sev un savam slimīgajam puisim. kaķe ar man sāk uzvesties man saprotamāk :D
ilgu laiku mocījos ar emocijām pēc avārijas, tad efekts- dzīves jēgas meklējumi, tad nenormāli ilgs un visus kaitinošs ( tai skaitā mani) skumju periods. kurām īsti pat nepratu pateikt kāpēc. šodien ir savādāk. šodien es atkal strādāju, mācos, bērnu audzinu, vīru čubinu, kaķi murcu un sevi lutinu :) dzīvē iestājies tāds posms, ka esmu pateicīga tam, kā ir īsenībā izveidojusies mana dzīve. galvenais tagad, lai to sajūta nepazūd :)
pazudu tāpēc, ka kaut kas nebija pareizi. sāka noplūst info no aizslēgtajām domām. sāka mani čakarēt un borēt. tas ieviesa diskomfortu tā jau šķībajā manā dzīves uzskatā, kāds nu bija. :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:26 am GMT.