smth
 
28th-Dec-2008 02:22 pm
Vakarnakt ilgi skatiijos "Desperate Housewives". Nu, ko sizhets kljuust aizvien samezglotaaks un daudzslaanjainaaks. Kljuust aizvien interesantaak.. ja pirmo gandriiz pusotru sezonu taa diezgan slinki skatiijos, tad tagad ir taa, ka vajag veel un veel un veel... vakar shkjiet, ka noskatiijos kaadas 4 seerijas pirms guleetieshanas. Nu, ko palikusi peedeejaa otraas sezonas seerija un tad jau varees kjerties treshajai klaat. Nez, vai ceturtaa arii ir? To visdriizaak vareeshu riigaa paarbaudiit ;)
Njemot veeraa to, ka aizgaaju guleet tikai ap vieniem naktii, tad shodien arii ilgi guleeju – gandriiz liidz 12.. ak, kaa atnaak briivdienas, atvaljinaajums utt., taa kljuustu par puuci ;) bet taa laikam vienkaarshi ir jaabuut.
Shodien daudz lasu abas paulu koelju graamatinjas – gan ‘celjavaardi gaismas brunjiniekam’, gan ‘maktub’. Abaam shiim graamataam ir bijis liidziigs liktenis – ik pa briidim taas esmu pashkjirstiijusi, bet neesmu seedeejusi un lasiijusi. Tagad lasu, un lietas, kas uzrunaa, prieksh sevis atziimeeju. Tas ieprieksheejais ieraksts ir viens no tiem, kas uzrunaa shobriid. Kas liek sanjemties un necepties par lietaam.
Tikko „Maktub” uzduuros arii vienam tekstinjam, kas man laikam jaanjem veeraa:
„Kaadaa nomaljaa Spaanijas krodzinjaa netaalu no pilseetas, vaardaa Olite, ir deeliitis ar uzrakstu:Kad es biju guvis atbildes uz visiem jautaajumiem, tos aizstaaja citi jautaajumi.
Skolotaajs maaca: „Mees allazh esam aarkaartiigi nodarbinaati ar atbilzhu mekleeshanu, atbildes mees uzskataam par ljoti svariigu lietu, lai saprastu dziives jeegu.
Tachu daudz svariigaak ir dziivot pilnasiniigu dziivi un ljaut visvarenajam laikam atklaat muusu eksistences nosleepumus.
Paaraak aizraudamies ar jeegas noskaidroshanu, mees neljaujam riikoties dabai un vairs nespeejam lasiit Dieva ziimes.”
Es tachu pati visu laiku saku, ka galva ir mans lielaakais draugs un ienaidnieks. Domaaju un domaaju, un domaaju.. es domaaju, taatad es esmu.
Bet varbuut tieshaam man ir jaaiemaacas nefunktiereet paaris soljus uz priekshu. Neanalizeet nemitiigi, kaapeec ir taa, vai kaapeec ir shitaa. Ljauties lietaam. Un atlaist lietas. Lai viss notiek savaa gaitaa. Visu jau taapat nespeesi izdomaat.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:23 am GMT.