smth
prognoze naakotnei.... taa shodien lietishkjajaa dienaa rakstiits.. 
22nd-Dec-2008 02:58 pm
Un ko — astrologi? Astrologs Andris Račs norāda, ka vairāku unikālu astroloģisku faktoru mijiedarbībā daudzās pasaules valstīs veidojas nelabvēlīga situācija. Taču atbilstoši zodiakālajai piederībai vienas tā skar mazāk, citas vairāk — latvieši ar savu Jaunavas egregoru pašlaik cieš visvairāk. "Var uzskatīt, ka laikā no 2007.gada vidus līdz 2010.gada vidum esam kritiskā zonā — jo šajā laikā jaunavas zīmē virzās lielais eksaminētājs Saturns. Tā iedarbība: palēnināt, atdzesēt, sasaldēt, apturēt, ekonomēt, sodīt, optimizēt." Sakarā ar to, ka Latvijas Republikai palika 90 gadu, iestājas vēl viens krīzes faktors — 90 grādi (gadi) astroloģijā ir "vissmagākās krīzes rādītājs".
Astrologs stāsta, ka 2009.gada janvārī un februārī gaidāmas lielas problēmas, piedevām janvārī juceklis ar dažādiem formāliem jautājumiem, (ne)nodarbinātības pārmaiņām. Marta pirmā puse salīdzinoši mierīga, tad marta beigās, aprīlī gaidāmi nemieri — vairāk emocijas, mazāk cietīs ekonomika. Maijs, jūnijs, jūlijs — mierīgi. Augustā gaidāmi nemieri, droši vien izglītības sistēmas, skolu optimizācijas dēļ. 2009.gada septembris—2010.gada marts — mierīgs laiks. "Būs cilvēki, kuri teiks, ka krīze ir pārvarēta, taču tā būs kļūda," saka A.Račs. Gaidāms, ka no 2010.gada februāra pasaules ekonomikā, arī finanšu sektorā sāksies augšupeja. Taču tā nebūšot strauja. 2010.gada aprīlis—jūlijs — atkal krīze.
Viņš atgādina, ka šī Saeima tika ievēlēta pilnmēnesī un "varēja paredzēt, ka tās darbība būs tautai nepieņemama, tās konstruktivitāte būs apšaubāma". "Ekonomikas glābšanas plāns tika pieņemts pilnmēness naktī — komentāri lieki... Tas ir lemts neveiksmei."


nu, ko... pacietiigii jaapaardziivo shis posms...
Comments 
22nd-Dec-2008 03:18 pm
bet par to lv 90 gadi man draudzene, kas aktiivi intereseejas par astrologjiju, jau ieprieksh teica..
taapat kaa to, ka lv nekad nekas sakariigs nebuus, jo taa jaunavas ziimes mums riktiigi griezh iekshaa. nekaada laimiiba sheit nebuus.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:19 am GMT.