smth
 
16th-Dec-2008 12:59 pm
stadija... liiga saaka lasiit spamu :D bet shis jau saaka pat uzjautrinaat :D

No kungs Pell Gordon
Es Gordon kungs Pell No Harlsden, Ziemeļrietumu Londona, šeit Anglijā. Es darbu Natwest bankas Corporation Londonā. Es rakstu jums no sava biroja, ka būs ārkārtīgi labums gan no mums. Manā departamentā, kas ir palīgs vadītājs (Greater London Regional Office), es atklāti pamestā summa ASV dolāru 12,5 miljoni ASV dolāri (divpadsmit miljoni pieci simti tūkstoši ASV dolāri) veido kontā, kas pieder vienam no mūsu ārvalstu klientiem Late Mr.Thompson Morrison Amerikas pilsonim, kas diemžēl zaudēja savu dzīvi plaknes crash no Alaska Airlines Flight 261, kas crashed par Jan 31 2000, tostarp viņa sieva, un tikai meitu.
Izvēli, sazinoties Jums ir raisījušas no ģeogrāfiska rakstura no tā, kur tu dzīvo, jo īpaši sakarā ar jutību, transaction.and konfidencialitāti šeit. Tagad mūsu banka ir gaida jebkuru no radiniekiem nāk-up uz prasību, bet nevienam nav darīts that.I personīgi ir neveiksmīgi atrast radinieki par 2 gadiem, tagad, es centīsies savu piekrišanu, lai jūs kā tuvāko radinieku / Vai saņēmējam mirušo tā, ka ieņēmumi no šī konta vērtē pēc 12,5 miljonu ASV dolāru apmērā var maksāt jums.
Tas tiks izmaksāti vai dalīta minētajās procentus, 60%, lai mani un 40% uz jums. Man ir nodrošināti visi nepieciešamie juridiskie dokumenti, kas var tikt izmantoti, lai pamatotu šo prasījumu mēs veidošanā. All i nepieciešams, ir aizpildīt jūsu vārdiem, lai dokumentus un legalizēt to tiesa šeit, lai pierādītu, jūs kā likumīgās saņēmēja. All i pieprasīt, tagad ir jūsu godīgu sadarbību, konfidencialitāti un Trust, lai varētu mūs redzēt šo darījumu,. Es garantiju jūs, ka tas tiks veikti saskaņā ar likumīgu vienošanos, kas aizsargās Jūs no jebkura pārkāpjot likumu.
Lūdzu sniegt man šādu: tas ir ļoti ļoti aktuāla lūdzu.
1. Pilns nosaukums
2. Jūsu tiešā mobilā tālruņa numuru,
3. Jūsu kontaktu adresi.
Kas notika ar metodisko meklēt, es nolēmu sazināties ar jums cer, ka jūs atrast šo priekšlikumu interesants. Lūdzu, jūsu apstiprinājumu par šo ziņojumu un norādot jūsu intereses, sniegt Jums vairāk informācijas. Endeavor ļaut man zināt savu lēmumu, cik drīz vien iespējams,

Ar laba vēlējumiem,
Kungs Pell Gordon
Tel: +447024069968
Comments 
16th-Dec-2008 05:13 pm
mees te arii taa nospriedaam :>
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:17 am GMT.