smth
Commenting To 
6th-Dec-2008 10:26 pm
uff, kas par dieninju :) patiesiibaa forsha ;)
sportisko aktivitaashu piekopeeju un vinju atbalstiitaaju sezonas nosleeguma pasaakums ar pirti.
uz sabili un kandavu gan gribu veel aizdoties, jo baigi maz laiks sanaaca, lai apluukotu visu :)) toties tas, ko veel pirms paaris nedeeljaam kaaroju apskatiit, izdevaas! :) beidzot biju pedvaalee ;) shii vieta mani vienmeer ir kaardinaajusi, bet vienmeer kaut kaa nesanaaca aizbraukt.. shoreiz visi kolektiivi to apmekleejaam. pats feldbergs naaca mums par gidu un viskautko staastija. protams, tas, ka kaads tev par to, kas un kaapeec ir, pastaasta ir ljoti liels pluss. ja buutu braukusi pirms paaris nedeeljaam, tad pati gan jau ka nebuutu njeemusi gidu ;)) taapeec - tieshaam riktiigi paveicaas ;)
viss it kaa bija forshi, bet aaraa diezgan dreegns bija, taapeec peec taas stundu ilgaas pastaigas shaushaliigi gribeejaas kaut ko siltu...
ir pilniigi skaidrs, ka jaaaizdodas turp vasaraa, varbuut pat jaanjos. kaut kaa tajaa vietaa ir tik mieriigi un patiikami.
peec shiis pastaigaas pa celjam piestaajam pie pogu-zekju-kakla saishu un viinu viira alfona ;) ko tik vinjsh nekraaj ;) riktiigaa vaaceejpele. bez jau mineetaa veel miikstaas rotaljlietas, beernu ziimeejumi, kaut kaadi janciigi kreklinji, aplokshnju ziimeejumi utt. pilniigs vaajpraats ;)))) bet laikam jau cilveekam ir vajadziiga shaada veida izklaide ;) iedzeeraam arii nedaudz maajas viina. kaut kaa briesmiigi salds likaas. bet varbuut taa bija tikai pirmaa malka sajuuta, jo dazhi koleegjiishi teica, ka vinjiem tas viins shkjitis nedaudz par skaabu.. vilksvinjuzin, kaa tur patiesiibaa bijaa.
jebkuraa gadiijumaa apetiite bija augusi un gribeejaas kaut ko riktiigi siltu iedzert, taapeec raiti devaamies visi uz plostiem, kur gaidiija i silts, i auksts, viskautkas garshiigs ;) jaatziist, ka njammas bija garshiigas, dzeerieniem arii ne vainas :) bilzhu skatiishanaas, daavanu pasniegshana... forshi! patiesiibaa - cepuri nost renaara priekshaa par to, ka vinjsh to visu organizee un visus mudina piedaliities ;)
bija tieshaam sirsniigi un jauki ;) nav sajuutas, ka nelietderiigi diena buutu pavadiita. ir patiikams nogurums.
ljoti labi, ka riita pusee lietus nelija. taa dalja, kas bija paredzeeta aaraa, bija normaalos laika apstaakljos. kad braucaam atpakalj - lija, bet riigaa iebraucot jau pat saaka snigt sniegs. atziishos, ka tomeer gaidu sniegu, taapeec ljoti priecaajos par slapjo sniegu.. sirds saaka riktiigi gavileet ;))) zinu, ka no riita visdriizaak nekaa nebuus vairs, tomeer shovakar tachu bija!!! :)
tagad nedaudz paluurees teljljuku un jaalien guleet ;)


pedvale

pedvale

pedvale

pedvale

pedvale

pedvale

pedvale

pedvale

pedvale

pedvale
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:19 am GMT.