smth
 
4th-Dec-2008 09:30 am
kaut kaa jociigi. vakar vienu manu atklaatni sanjeema vaacijaa, un atkal bija jaasuuta uz vaaciju. shoriit vienu manu atklaatni sanjeema somijaa un no riita atkal suutiiju prom uz somiju. kaut kaada vienveidiiba :) gribas arii citas valstis :)))
nu, jaa, pastmarkas ir kljuvushas daargaakas... bet pagaidaam tas mani neattur no pastkarshu suutiishanas. vieniigais skumji ir tas, ka maneejaas divas pastkarte klejo kaut kur apkaart.. vai driizaak gan izskataas, ka taas vienkaarshi netiek regjistreetas. labi, nav ko par to cepties. kaa ir, taa ir.
vakar nedaudz papljaapaajaam ar ivarinju-piparinju :) shams iespeejams iebrauks ciemos 15.decembrii. tad jau noteikti varees vairaak papljaapaat. bet, nu skaidrs ir viens, ka pagaidaam uz vinju darbinieku skaita samazinaashana neattiecas. neskatoties uz to, ka shobriid ir ljoti, ljoti nelaaga situaacija, annai arii darba liigums nav uzteikts. paldies dievam. sarunaaju ar vinjiem, ka tikshu pie jaukajaam moneetinjaam - skurstenjslaukjiem :) jacer, ka ivarinjsh-piparinjsh neaizmirsiis man tos atvest ;) dikti jau jauka taa moneetinja ir :)
un vispaar. vakar un shoriit ljoti daudz dazhaadas lietas domaajaas. tomeer juutu, ka nepiecieshams laiks, lai to visu saliktu pa plauktinjiem. gan jau uztaps veelaak atkal kaads garaaks ieraksts.
tagad jaapastraadaa. gribas aatraak dazhas lietas nobiidiit, lai mieriigu sirdi var doties garajaa ziemassveetku-jaunaa gada atvaljinaajumaa. baidos gan, ka var atkaartoties pagaajushaa-shii gada ziemas atvaljinaajuma scenaarijs - aizgaaju paarlieciibaa, ka gada saakums buus mieriigaaks, bet sanaaca, ka visas triis nedeeljas liiga kratiija galvu un knapi speeja tikt ar visu galaa. sniega bumbas efekts. labi gan, ka liiga tagad vairs nepaliks viena - buus liene. tomeer... nebuus kam iiisti pajautaat padomu... :(
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:20 am GMT.