smth
 
1st-Dec-2008 01:08 pm
riits saakaas dranjkjiigi. pa galvu gribas sakraameet taadiem shoferiishiem, kas neskataas, kur ir peljkjes, un kur iet gaajeeji.. un kas izbrauc peljkjes aarpraatiigaa aatrumaa, protams, aiz sevis atstaajot slapju gaajeeju. sen shitaa man nebija gadiijies. parasti kaut kaa esmu iemaniijusies izvairiities no shaadiem starpgadiijumiem, laikus piebremzeejot vai tieshi otraadi, pieliekot soli. shoreiz naidnieks piezagaas no aizmugures....
pat kakjatklaatne no vaacijas, ko sanjeemu shodien no riita, nespeeja mani iepriecinaat. vispaar peedeejaas dienas chetras - piecas mani jau saaka uztraukt jautaajums par atklaatnju nekustiibu :D neviena manis nosuutiitaa nav sanjemta, nevienu es nesanjemu.. turkaat man ir aizdomas, ka viens frukts, kuram suutiiju atklaatni uz lietuvu, vienkaarshi neregjistree atklaatnes. suutiit ta suuta, bet sanjemtaas neregjistree. var jau buut, ka maneejaa ir vienkaarshi nokliidusi.. tomeer kaut kaa aizdomiigi shkjiet, ka vinja 3 atklaatnes ir atradushas adresaatus, bet vinjam neviens, neviens, neviens nav atsuutiijis nevienu atklaatni. kaut kaa neticas.
darbaa liidz ar to arii nebija milziigas degsmes. dari kaut kaadas lietas, taapeec, ka saproti, ka jaadara. bet ir tik daudz lietu, kuraaam beidzot vareetu piekjerties, kuras visu laiku atstumtas malinjaa staav, jo rokas par iisu...
neta veikalu nedaudz bargaa tonii nostrosteeju. soliijaas shodien beidzot piegaadaat visas lietas. nu, skatiisimies, skatiisimies, kas no taa sanaaks.
toties tagad, peec pusdienaam, kaut kaa ir labaaks oms. nosmeejaamies shodien ar agnesi, ka mees taa centiigi esam saakushas gatavot maajaas un sildiit darbaa.. bet vismaz nav jaamokaas ar to, ka muusu kafejniicas eediens vairs neshkjiet garshiigs :) turklaat paraleeli notiek sasvstarpeejaas mainjas process ;) mans sacepums tika mainiits pret agneses salaatiem :))) protams, ir nedaudz jokaina sajuuta, ka birojs smarzho peec eediena :))) bet, nu, kameer neviens pagaidaam necelj paniku, kaadu briidi piekopsim sho maajas eeshanu darbaa :)
bet vispaar. shobriid gribeetos ieritinaaties diivaana stuuriitii, adiit un iedzert karstviinu. gribas laisku dienu. tas viss laikam peleekaas dienas un lietus deelj.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:16 am GMT.