smth
 
24th-Nov-2008 10:31 pm
zekjes gatavas. visi galinji iestraadaati. tagad smuki izklaatas zhaaveejas. pashai riktiigs prieks par to. iznaaca ljoti labi :) tagad jaakjeras pie naakamajaam zekjeem, lai neaizmirstu, kaa adiit ;) taa teikt - atkaartoshana - zinaashanu maate. jaanopeerk tikai pareizaa kraasaa dzija ;)

par pastkarteem runaajot, shodien adresaatu sasniegushas divas manas pastkartes - uz kjiinu un vaaciju suutiitaas. savaadi, bet jau nedeelju celjo atklaatne uz klaipeedu.. riit no riita uz pastu nesiishu atklaatnes, kas domaatas sanjeemeejaam krievijaa un vaacijaa :) un atkal es ar nepacietiibuu gaidiishu briidi, kad man atkal pasta kastee buus kaads paarsteigums atklaatnes veidaa ;)

par dienu kopumaa runaajot... darbaa sviests, bet par to vairs nav jeega cepties, jo mainiit es neko daudz nevaru. pats trakaakais jau ir tas, ka cilveeki jautaa lietas un paarmet pareizas lietas, bet es nevaru tachu vinjiem teikt - taa visi gribeeja un neviens man/mums neljaava savaadaak taas lietas izdariit. jaa, piekriitu, ka nejeedziigi, bet mees nevaram to ietekmeet. jaa, zinu, nozheelojami. bet taa tas vienkaarshi ir. ceru, ka peec gadiem 3-4 atkal varees pameegjinaat lietas biidiit pareizaas sliedees, bet shobriid vienkaarshi atliek ievilkt elpu un dariit to, kas ir absoluuti preteejs tavam viedoklim.
liidz vakaram nedaudz galva nokratiijaas, bet nav tik traki. censhos tomeer visu sevi neizsmelt. nevienam taa mana jukshana praataa nav vajadziiga.
vakara, ejot maajaas, ar liigu un agnesi riktiigi izsmeejaamies :) taa no sirds.. veel paguvu nedaudz arii izslidinaaties pa ietveem...maajaas naacu ar smaidu un nedaudz sala iekodushamies vaigiem ;) ai, kaa gribas izbraukt aarpus pilseetas un padauziities sniegaa... :)
Comments 
25th-Nov-2008 09:10 am
opā, es laikam palaidu ko garām-nu par tām zeķēm. aizmeilošu kaut kad Tev ļoti labas grāmatas par šito tēmu
25th-Nov-2008 09:50 am
nu, jaa - uzmargoju savas pirmaas (peec obligaatajaam skolas) zekjes :)) un jaatziist, ka laikam muljkjiigi bija vairiities no to adiishanas :) ir interesanti tachu! :) saaku praatot, ka otraas vareetu taadas ar incantaakas uzadiit ;) ar peerliiteem, vai piineem, vai mezhgjinjrakstaa ;)

oi, nu par graamatinjaam buushu dikti prieciiga ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:16 am GMT.