smth
Commenting To 
23rd-Nov-2008 11:24 pm
veejsh nedaudz norimis, lai gan veel gana stipri puush..veel pa kaadai paarslai arii kriit. tomeer viss kljuust aizvien mieriigaak. varbuut tas tikai maans, bet vai nav vienalga. aci priecee tas, ka tomeer viss ir krietni gaishaak aiz loga.
lai arii cik janciigi pashai nebuutu, esmu netiishaam saakusi skatiities koru karus. laikam jau meenesi. patiik tomeer. pozitiivaas emocijas izdodas ieguut katru reizi ;)
zekje ir liidz pirkstgalam noadiita. bet baigi negribeejaas kjimereties ar rindinju skaitiishanu, taapeec piekjeeros vestes apadiishanai...viss virzaas uz priekshu un tas priecee. paraleeli apdomaaju naakamaas adaamaas lietas. ideju aizvien vairaak. tas ljoti priecee.
un forshi ir tas, ka duksis taa forshi blakus iekaartojas tajaa briidii, kad apmetos uz diivaana un kjimereejos. vispaar - gana vinja mani. visu laiku seko liidzi, kurp dodos, un apmetas man tuvumaa..
un tagad-marsh guleet! riit sarezhgjiits riits. nedaudz nervozeeju par tikshanos ar britiem. tomeer ceru, ka viss izdosies.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:27 am GMT.