smth
 
22nd-Nov-2008 11:08 pm
beidzot maajaas. loks sanaaca lielaaks nekaa saakumaa bija plaanots. atkal ljaavaamies vadaaataajam. vispirms vadaataajs caur smuki piesnigushiem mezhiem aizveda liidz allazhmuizhai. tieshaam fantastiska sajuuta - tukshs celjsh, sniegs uz celja un koku zaros.. taa kaa atklaatnees. peec tam sigulda. nosmeejos, kad abas nopirkaam saldeejuma kokteiljus ;) ziemas laikaa saldeejums? bet kaapeec ne, iipashi, ka seedi siltumaa :D un taas kokos sakarinaataas lampeles riktiigi iepriecinaaja aci. ar sigitu veel iisi pirms tam norunaajaam, ka uz siguldu jaabrauc tad, kad buus taas lampeles sakarinaatas un.. re! bija! ;) tad turaida un taalaak uz priekshu ierastais marshruts :) veel nosmeejos un pajautaaju sigitai, vai gadiijumaa nebrauksim uz valmieru, jo galu galaa tuvaak sanaak :D tomeer noleemaam, ka labaak ir doties riigas virzienaa... jaunciems-vecmiilgraavis-jugla-un tad maajaas.
viss kaa ieprieksh. kad skan kaut kas taads, kas kjeras klaat, uzgriezham skaljaak un dziedam. atkal pljaapas par viskautko. un atkal briizhi, kad nejuuties neerti taadeelj, ka klusee. ir labi.
tieshaam iepriecinaaja tas, ka nav nemaz tik taalu jaabrauc prom no riigas, lai redzeetu ziemu...un tieshi taapeec laikam nedaudz skumdinaaja atgrieshanaas peleekajaa un slapjajaa riigaa. un nekas neliecina shobriid, ka naktii vareetu buut veetra.
nogurums nedaudz ir. acis saak krist ciet. laikam jaalien guleet un tad no riita redzees, ko taalaak dariit - palikt maajaas, vai izvelties aaraa no maajaam.
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:16 am GMT.