smth
 
22nd-Nov-2008 01:53 pm
vakar vairaakas tv muldeeja visaads dumiibas par to, ka sestdiena, kas taa par darbadienu, ka visi jau shaa vai taa meegjina izvairiities no darbiem utt.
visumaa mana attieksme ir taada, ka tieshaam lielaa meeraa tieshi taa arii ir - visi to paarcelto sestdienu uztver par taadu kaa pusbriivdienu..
nezinu, kaa ir citiem, bet mums shodien taa nesanaaks. mellu muti darbojamies visas triis. it kaa gribeejaas ljaut meiteneem shodien aatraak nedaudz doties projaam. bet nesanaaks. bet vai nav vienalga? galu galaa - ne jau atseedeet laiku mees sheit esam atnaakushas. :> patiesiibaa, shaadas darbiigaas dienas man patiik. peec tam tieshaam ir padarita darba sajuuta. nav taa, ka visu dienu kaut ko njemies, njemies, bet rezultaata nekaada iisti nav.
un veel. shii ir pirmaa diena, kad pusdienas panjeemu liidzi no maajaam :) iebaroju biezpiena plaacenjus meiteneem :))) peec tam veel dalja koleegju oshnjaajaas un jautaaja, kas tas ir, kas labi smarzho :D uzkjeeraas uz kaneeli un vanilju visi :)) secinaaju, ka forshi taaa panjemt liidzi, uzsildiit un paeest pusdienas. peedeejaa laikaa kaut kaa visas sabiedriskaas eedinaashanas vietas mani jau bija aizkaitinaajushas un nogarlaikojushas. gribas kaut ko iistu :D saveejo :) ja viss labi, tad pirmdien uz darbu panjemshu liidzi seenju sacepumu :) veel gan neesmu izdomaajusi, ko tajaa sacepumaa likshu iekshaa, bet gan jau :D
nju, ko.. jogas teeju jaaiedzer un jaadodas atpakalj darbos. pusdienslaiks ir beidzies ;)
Comments 
22nd-Nov-2008 02:50 pm
Aha, mums arī šausmīgi darbīga diena (bet tā jau vienmēr;)). Mēle pār plecu un tā līdz vakaram!;/
22nd-Nov-2008 04:42 pm
nu, jaa... tie, kam nav ko dariit, atseezh laiku, tie, kam darba vairaak nekaa saprashanas, rukaa visu dienu un veel ilgaak nekaa ir darba laiks :>
22nd-Nov-2008 04:43 pm
Mhm, šodien atkal līdz kādiem 18:00-19:00...

Klau, a patiešām termiņš, kura laikā jāatbild, ir 30 dienas? Man vislaik šķita, ka 15, bet RS sakretāre man atbāza par 30 dienām;/
22nd-Nov-2008 04:49 pm
iesniegumu likums saka taa:

5.pants. Iesnieguma izskatīšana un atbildēšana uz to

(1) Izskatot iesniegumu un lemjot par pasākumiem, kas veicami saistībā ar to, iestādes sadarbojas. Iestāde iesniegumu izskata, vadoties pēc tā satura.
(2) Amatpersona vai cits iestādes darbinieks, par kura objektivitāti var rasties pamatotas šaubas, nepiedalās iesnieguma izskatīšanā un atbildes sagatavošanā.
(3) Iestāde atbildi pēc būtības sniedz saprātīgā termiņā, ņemot vērā iesniegumā minētā jautājuma risināšanas steidzamību, bet ne vēlāk kā viena mēneša laikā no iesnieguma saņemšanas, ja likumā nav noteikts citādi.
(4) Ja iesnieguma saturs neprasa atbildi pēc būtības, iestāde septiņu darbdienu laikā informē iesniedzēju, ka attiecīgo iesniegumu ir saņēmusi. Ja nepieciešams, iestāde norāda, ka detalizētāku informāciju par sava iesnieguma turpmāko virzību iesniedzējs var saņemt Informācijas atklātības likumā noteiktajā kārtībā.
(5) Ja iesniegumā ietverta sūdzība, kurā iestādei izteikts aizrādījums vai neapmierinātība par tās kompetencē esošu jautājumu vai iestādes darbinieka rīcību, iestāde atbildē uz iesniegumu norāda apsvērumus, kas ir par pamatu šādai iestādes vai tās darbinieka rīcībai.
(6) Ja privātpersona iesniegumā norādījusi, ka uz tās iesniegumu nav nepieciešams atbildēt, iestāde var neatbildēt uz šādu iesniegumu.
(7) Ja privātpersona nav devusi norādījumus attiecībā uz atbildes nosūtīšanu, iestāde atbildi uz iesniegumu nosūta uz iesniedzēja norādīto adresi. Ja elektroniskā veidā iesniegtā iesniegumā privātpersona nav devusi norādījumus attiecībā uz atbildes nosūtīšanu, iestāde atbildi uz iesniegumu nosūta tikai elektroniskā veidā.

22nd-Nov-2008 04:53 pm
Sasodīts, tiešām 30 dienas;/ Un es ne mirkli nešaubos, ka viņi arī vilks tās 30 dienas!;/
22nd-Nov-2008 04:53 pm
nu, taa tas vareetu buut.
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:14 am GMT.