smth
Commenting To 
17th-Nov-2008 08:45 pm
Dienas lielaakaa dalja pavadiita adot zekji :D nepilnu 24h laikaa vienu uzmargoju. Secinu, ka vislielaakaa kjeepa ir ap papeedi un pirkstgals. Visaadi citaadi – cieshams pasaakums. Jaatrod maajaas adatas un jaasaak otraa adiit. Shkjiet, ka paaris reizes vajadzees izmantot ‘zvanu draugam’ jeb mammai ;) lai paliidz es neskaidraam vietaam telefoniski tikt galaa :D
Maajaas shobriid izshkjirstiiju kaudzi ar zhurnaaliem, lai saprastu, ko dariit no taas tumshi peleekaas dzijas. Kraasa un struktuura pavedienam jau nu dikti forsha. Tikai pagaidaam ideju pietruukst. Nekas, jaapabeidz zekju paaris vispirms, tad vestei kakla un roku apdare. Un tad varees kjerties kaut kam jaunam. Nepatiik man, kad man vairaak par diviem darbiem ir iestaakti – tad kaads var palikt taa arii nepabeigts.
Brauciens no laukiem uz maajaam bija pietiekami mieriigs. Paaris reizes gan noshkjendeejos par cilvjiem, kas nedaudz nogriezh celju un kas paargalviigi apdzen. Bet visumaa – mieriigaak nekaa sestdien.
Duudinieks laikam gan tomeer prieciigs mani atkal ieraudziit. Nekur prom nebeeg – ganaas manaa tuvumaa.
Ak, jaa! Shodien peecpusdienaa, kad braucu prom no laukiem, sniga sauss sniegs. Bet ljoti iisu briidi. Veelaak saaka smuki spiidet saule, un piedziivoju burviigu saulrietu pljavinjaas – saule grima aiz kokiem tieshi aiz daugavas. Tieshaam skaists saulriets. Zheel, ka nesanaaca bildi uztaisiit.
Mazs priecinjsh pasta kastee – kakjatklaatne no niiderlandes ;) un maneejaa atklaatne ir beidzot sasniegusi asv ;)
Nu, ko – jaasakraameejas un driiz jaaiet guleet. Riit kaut kas jaaizdomaa sakariigs, kaa dienu pavadiit. Galu galaa – peedeejaa briivdiena un lielie lv sveetki.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:15 am GMT.