smth
Commenting To 
14th-Nov-2008 06:42 pm
naacu maajaas un smaidiijaas par to, ka cilveeki, atvadoties, viens otram uz ielas teica: "Prieciigus Tev sveetkus!" ;) arii es taa dariiju, tiesa veikalaa :))koka varde joprojaam man patiik - panjem to koka lietu rokaa un taa ir tik silta un smarzhiiga.. tur arii nopirku krustdeelinjam daavanu vaarda dienaa :) vinja vaarda diena ir arii lv dzimshanas diena ;)

hmmz, ejot pa ielu maajaas, man radaas jautaajums - nez, vai sastreegumi ir saistiiti vienkaarshi ar piektdienu, vai tomeer biezaa slaanii ljaudis dodas 4 dienas pavadiit aarpus riigas? un patiesiibaa klusi pie sevis nopriecaajos, ka man tajos sastreegumos nav jaaseezh...

patiikams paatsteigums mani sagaidiija pasta kastee:) manas pirmaas atklaatnes - no vacijas un somijas :) smaidiijaas taas turot rokaas un lasot :)ir riktiigi labaa sajuuta sanjemt pasta kastee ne tikai reekjinus, reklaamlapeles un katalogus, zhurnaalus... toties sanjemta atkal ir viena mana pastkarte somijaa ;) raiti tomeer viss saak notikt ;)

un veel..tikko iesleedzu tv un skatos ltv1 tieshraidi..staro riiga.. gliiti... ljoti gliiti - iipashi jau opera patika ;) skatos un smaidaas ;)muuzika ir ljoti atbilstoshi izveeleeta...taa, ka pilniigi skudrinjas pa aadu skrien..
buus vien jaaiziet ielaas shajaas dienaas un jaaapskata, kaa tas dziivee izskataas :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:27 am GMT.