smth
Commenting To 
10th-Nov-2008 12:04 pm - Par jauno "Parex bankas" prezidentu kļūs Inesis Feiferis
Publicēta: 11:33 10.11.2008.

Rīga, 10.nov., LETA. Par jauno AS "Parex banka" prezidentu kļūs pašreizējais AS "Latvijas Hipotēku un zemes banka" valdes priekšsēdētāju Inesi Feiferi, savukārt Finanšu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis pildīs padomes priekšsēdētāja pienākumus.
Iespējams, šodien tiks saņemta sākotnējā informācija no Eiropas Komisijas, kas sniegs atdzinumu par "Parex bankas" pārņemšanas darījumu. Saņemot pozitīvu atbildi, Finanšu ministrija kā "Hipotēku bankas" kapitāldaļu turētāja pieņems lēmumu par "Hipotēku bankas" ietekmi citā kapitālsabiedrībā - "Parex bankā".
Tam sekos līguma parakstīšana, kurā "Hipotēku banka" iegūs 51% "Parex bankas" akciju. "Parex banka" un "Hipotēku banka" slēgs ieguldījuma līgumu, kuru vienlaicīgi parakstīs finanšu ministrs Latvijas Republikas vārdā.
Darījuma veikšanai nepieciešama Eiropas Komisijas atļauja par valsts atbalsta sniegšanu, arī Konkurences padomes un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) atļauja.
Divu nedēļu laikā no ieguldījuma līguma noslēgšanas var notikt akcionāru maiņa, pēc kuras sāks strādāt jaunais prezidents un valde jaunā sastāvā.

nju, ko... veerosim situaaciju taalaak...
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:22 am GMT.