smth
 
12th-Oct-2008 09:22 pm
oi, kas par peecpusdienu :)plaana sastaavdalja - veikals - tika iistenots ;) nopirktas visas vajadziigaas lietas. iebaazu degunu arii timberland veikalos. gribeejas kaadas rudens tupeliites nopirkt. bet izraadiijaas, ka vieniigaas, kuras man iepatikaas, ir jau man kaajaas ;))) ziemas apavus esmu iepirkusi ieprieksheejaas sezonaas pabiezaa slaanii, taapeec nemaz tajaa virzienaa neskatiijos ;)))
ja godiigi, tad tomeer jutos kaarteejo reizi paarsteigta par to, cik daudz cilveeku sveetdienas peecpusdienu pavada lielveikalaa. un.. diemzheel arii kaitina vinju leenais pastaigas solis. nu, gribas man aatri visam izlidot cauri, panjemt vajadziigo un pazust. un tas, ka rodas shkjeershlji zemajaa lidojumaa, nedaudz kaitina :)

sanita un robertinjsh. krietnu briidi nebijaam tikushaas, bet ir sajuuta, ka pa vidu nemaz tas laiks nav bijis. tikai peec robchika var pamaniit kaa laiks aizskreejis. ljoti daudz runaajaam par beerniem. un atziishos godiigi, mani tas nemaz negarlaikoja :) mani tas sajuusminaaja ;) riktiigi labaa sajuuta bija :) paldies Tev, Sanita, par sho jauko peecpusdienu! :)

nezin kaapeec, biju iedomaajusies, ka katie melua koncerts saakas astonjos, taapeec no maajaas atveelos tikai ap 18:30. pavisam 'mazinjsh' bija mans paarsteigums, kad ieraudziiju uz biljetes "19:00". labi vien bija, ka visu biju jau sagatavojusi :) nesanaaca sapuceet matus, bet seju paguvu uzziimeet:DD meerkakja aatrumaa saposos ;) un nokaveeju tikai 12 minuutes ;)
koncerts aizkustinaaja. piekjeeru sevi, ka lielaako dalju koncerta smaidiiju. maiga un nedaudz raganiska, liriska, dzheziska, bluuziska, nedaudz folks un pops :) arii telpas zinjaa ljoti patika radiitaas sajuutas. un ekraani.. perfekts bildes un skanjas salikums :) joprojaam smaidu :)
un shii bija noteikti mans favoriits shovakar :) Katie Melua - Crawling Up A Hill (live AVO Session).
Comments 
13th-Oct-2008 11:39 am - sb
Anonymous
tu esi mana love
13th-Oct-2008 12:01 pm - Re: sb
:)) paldies, ka Tu man esi :)))
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:21 am GMT.