smth
mjaa... 
2nd-Jun-2006 08:54 am
dazhi cilveeki tomeer speej paarsteigt...
nu, kapeec nevar likties mieraa? kaapeec jaatramda? vai tieshaam cilveeks domaa, ka man vaarda dienas daavana ir tik svariiga, lai es tagad mestos zaudeet savu sirdsmieru, kas paleenaam saak atgriezties? vai tieshaam cilveeks domaa, ka vinjam ir ko man teikt? vai tieshaam tiek domaats, ka ir veel kaut kas, kas mani vareetu interseet, ko es nezinaatu utt.?
shobriid man nav ne laika, ne veeleeshanaas tikties un runaat par lietaam, kas saapinaajushas. kas ir bijis - bijis. nevajag to atkal celt gaismaa. ticiiba ir smalka padariishana - ja tu juuti, ka nav tomeer bezjeedziigi ticeet, ja redzi, ka cilveeks patieshaam maacaas kaut ko no savaam kljuudam un neiekaapj divas reizes peec kaartas vienaa un tajaa pashaa peljkjee, tad dod cilveekam un otro un tresho un piekto iespeeju... bet - ja redzi, ka cilveeks nepaartraukti izdara vienu un to pashu kljuudu, tad peec paaris reizeem tieshaam rodas sajuuta - nafig vajag.

Vakars ar Astruci un fondjuu, un baltviinu bija ok :) it kaa nekaadas paarmeeriibas netika izveiktas, bet... joprojaam tadaa nedaudz gaisiiga sajuuta ;)

taa.. jaacenshas pieveersties darbiem :)
This page was loaded Oct 15th 2024, 7:25 pm GMT.