smth
 
21st-Sep-2008 12:13 pm
nu, ko..otra paguleeshana ir naakusi labumaa. tagad var mieriigaa garaa iedzert kafiju, sasliet kaajas uz palodzes un noskatiities kaut ko labu.
riita ceelienaa, kameer nenaaca miegs, nomazgaaju trakus, padarbojos ar veljmashiinu, papljaapaaju skype ar hk, kuram arii negulejaas nedaudz, un... beidzot piekjeeros taam paardesmit lapaam, kas bija palikushas neizlasiitas beigbedera 'romantiskajaa idiotaa'. nezinu, kaadeelj taa ir, bet ar graamatu lasiishanu man ir divi varianti - vai nu kaari noriju to graamatu, vai arii lasu katru vakaru pa pusstundai pirms guleetieshanas un...peekshnji paraadaas kaut kas interesantaaks lasaams, vai vienkaarshi vakaros vairs nelasu un graamatai var palikt paardesmit lapas un taa kaadu briidi taa neizlasiita gulees pie gultas.. pats trakaakais ir tas, ka nav noziimes, vai graamata man shkjiet interesanta, vai ne paarak - jebkurai graamatai ir iespeeja guleet 'nedaudz aizmirstai' pie gultas :)
bet par beigbederu. patiik. tieshaam patiik. kaarteejo reizi par to paarliecinaajos. ar vinju kaut kaa uzreiz izveidojaas labas attieciibas. shajaa graamataa vinjsh ik pa briidim piesauc velbeku. un es uzreiz atceros 'elementaardaljinas' un 'platforma'. nez, ar velbeku neveidojas man taas attieciibas. varbuut vienkaarshi nav tas vecums un praatinja attiistiiba man shobriid, lai speetu lasiit, uztvert, saprast vinju?
lasot sho graamatu, sajuusminaajos par dazhiem tekstiem tik ljoti, ka gribeejaas njemt un paarrakstiit tos pie sevis sheit, jo tie bija tik preciizi - gluzhi it kaa es pati to buutu pateikusi un izdomaajusi. lai gan graamatas peedeejaas lapaas bija tas lieliskais teksts par to, ka noteikti kaads pirms tevis jau ir kaut ko liidziigu pateicis.. un var gadiities, ka labaak un preciizaak :>
laikam jau kopsh skolas laikiem man patiik shiis diensgraamatas veida graamatas. lai arii skolaa visus valodnieku klases (un noteikti - ne tikai) beernus biedee ar hrestomaatisko - es juus piespiediishu miilteet raini, tomeer atziishos, ka skolas laikaa es tieshaam iemiileeju raini. nezinu, kaut kaa tajaa mirklii man vinjsh shkjita tuvs un saprotams. aizguutneem lasiiju kopotos rakstus.. iipashi vinja dienasgraamatu. (ja godiigi, tad, ja kaads tagad man par sapraatiigaam naudinjaam paardotu rainja kopotos rakstus, tad buutu ljoti prieciiga :) jo gribas paskatiities uz raini jau ar nobriedushas personiibas aciim). lasot vinja dienasgraamatu, centos saprast, kaapeec tieshi par taam lietaam vinjsh raksta. kaapeec shiis lietas vinjam ir svariigas utt.
khe, tikko pie sevis nosmeejos nedaudz..naakamaa, ko tuuliit saakshu (turpinaashu) lasiit buus air babylon :) arii it kaa dienasgraamatas formaa :D

un veel. shoriit taa nosmeejos ;) iisi pirms desmitiem mamma zvaniija... lai apsveiktu dzimshanas dienaa ;) abas gardi nosmeejaamies par to, ka, mammai nedaudz sajuka datumi :)))) bet tas bija bezgala miilji :))) bet, ja nopietni - vecums nenaak viens... un es to pienjemu un piedodu mammai :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:20 pm GMT.