smth
 
20th-Sep-2008 09:21 am
pamodos. nevaru saprast, vai celties, vai ljauties diikdieniibai un slinkuminjam un veel paguleet. nee, aktiivi rosiities vienalga negribas. vismaz pagaidaam. visdriizaak tad, kad izliidiishu no gultas vienkaarshi aizmigreeshu liidz diivaanam un tur apmetiishos, lai skatiitos kaadu filmu :) laikam summa nemainiisies no taa, kaadaas vietaas atradiisies saskaitaamie :)))izskataas, ka kaadu stundu veel ljaushos midzinjai :)))

vakar graamatniicaa saceelu paniku, jo likaas, ka ir iznaakushi jauni mezhoniigie piiraagi, un man vinju nav!!! tagad skatos uz graamatu kaudzi un secinu, ka man nevis nav taas graamatas, bet neesmu to izlasiijusi :)) buus vien jaapiekjeras tai klaat :))

vakar ar bosu kaut kaa sanaaca vienaa mirklii parunaat par eerika kestnera graamatinjaam. arii vinjam taas beerniibaa ir patikushas :) nez, varbuut arii taas paarlasiit? kaut kaa vakar taada veelme uznaaca :))) varbuut vieniigi divas lotinjas nee, jo kaut kaa juutos paarsaatinaata ar shaadu sizhetu - kaut kaa shkjiet, ka ir paaraak daudz kinoversijas par sho darbu :))))

vakar graamatniicaa nosiekaloju kaarteejo reizi krietnu kaudziiti graamatu. bet.. pagaidaam nedaudz jaapiebremzee ar teerinjiem. turklaat - jaaizlasa tas, kas ne tik sen ir nopirkts.
Comments 
20th-Sep-2008 01:49 pm
:)) tas noteikti silda sirdi :))
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:26 pm GMT.