smth
 
18th-Sep-2008 08:00 pm
ar liigu tikko abas riktiigi sasmeejaamies.. abaam vienlaikus atnaaca epasts.... ar subject: "[[SPAM] ?] Самые большие сиськи"
o, jaa, man tagad veel сиськи pilnai laimei vajadziigas :D

bet vispaar, tagad, meegjinot leenaa garaa finisheet tomeer darbus un kraameejot riitdienas atveerto durvju dienai darbstaciju, aizdomaajos par vienu lietu, kas zinaamaa meeraa vareetu buut paliigs arii vakardiendien identificeetajai probleemai ar zinaashanu aptruukshanos. laikam jaameegjina buus ieviest taa deeveetaas graamatu dienas. vienu dienu nedeeljaa (vai varbuut divaas?) tieshaam pastumt malinjaa visu un lasiit, lasiit, lasiit to, kas ir atsuutiits... jo diemzheel shobriid ir taa, ka tie materiaalu blaakji, kas ienaak, taa arii paliek sakraameeti struuriitii, jo vienkaarshi nepietiek laiks tam piekjerties... tas tachu nedeg.. un pa galvu arii neviens nesitiis par to, ka neesi to visu izlasiijis... tomeer. reizeem sanaak sho to no tiem blaakjiem palasiit. kad? tad, kad esi komandeejumaa. seedi lidostaa vai ljotenee un lasi. un tad saproti, ka jaa! tur ir tik daudz baigi veertiigo lietu. reizeem nozheelaa pasuuksties par to, ka ieprieksh, tad, kad baigi, baigi, baigi vajadzeeja liidziigus tekstus, idejas, skaidrojumus, tad nebiji sho graamatinju (vai jebkuru citu materiaalu) panjeemis un palasiijis..
nezinu, vai izdosies sho lietu reaali arii dziivee iistenot, vai arii tas paliks tikai apnjemshanaas liimenii.. gribeetos, lai sanaak. taa buutu labaak man un manaam meiteneem. veertiigaak.

un veel. nedaudz gan pashu saak biedeet tas, ka atkal esmu darbaa tik veelu. bija viens briidis, kad tieshaam reaali gaaju maajaas 17:00. bet tagad.. tagad atkal ir veelie un garie vakari darbaa. un atkal redzu, kaa preteejaas maajas logos iedegas gaismas un cilveeki dziivo savu maajas dziivi.
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:21 pm GMT.