smth
 
12th-Sep-2008 07:27 pm
vakar vakaraa radaas gjeniaals plaans - vajag maajaas nelielos uzkopshanas darbus izveikt. taapeec zhigli vilku pakalju shovakar maajaas, lai veel pa dienas gaismu piekjertos diivaanu apkopei :D
eh, pa shiem 2 gadiem kakjis diezgan daudz ir atstaajis savus nospiedumus (skraapeejumus).. zheel nedaudz to diivaanu sametaas.. bet, nu, labi :) galu galaa - katrai lietai savs muuzhs :)) pirmo skraapeejumu savulaik ljoti paardziivoju, jo kakjis bija iemaniijies to izdariit, ja nemaldos, otrajaa vai treshajaa nedeeljaa ;))) tagad ir savaadaak - protams, ka man nepatiik, kad vinja ar nagiem atsperas no taa divaana, lai kaut kur taalaak jonjotu, bet saprotu, ka neko es tur izdariit nevaru - jaasamierinaas duksim duksha raksturs un punkts ;)
jebkuraa gadiijumaa, patiik taa nedaudz kjiimiskaa smarzha maajaas, kas palikusi peec diivaanu apkopes ;)) un patiik tas, ka diivaani tagad cmuki spiid ;))
ir labi padariita darbinja sajuuta ;)

turklaat veel ir sarunaata tikshanaas riit ar vienu kundzi, no kuras jaasavaac dreebes :) arii tas priecee ;)) taada ljoti jauka taa kundziite izklausiijaas ;) taa smuki pachalojaam abas ;)))

tagad nevar saprast, ko labaak dariit - izsliet kaajas un kaadu filmu noskatities, vai uztaisiit teeju termosaaa un izbraukt kaadu loku... ierastais divu jautaajumu komplekss :)))
This page was loaded Apr 27th 2024, 2:39 am GMT.