smth
par filmu Karaliene un Maskavas braucienu 
16th-Feb-2007 09:55 am
nu taa...
pagaajushajaa nedeljas nogalee noskatiita "Karaliene" (http://www.imdb.com/title/tt0436697/). gaaju taapeec, ka gribeeju satikt inesi :) ja godiigi, tad nekas iipashs, bet laikam shoreiz svariigaakais bija satikties ar inesi un uzsist klachu :)

Maskavas brauciens... vakar atgriezos.Lidmashiinaa noseedeejaam stundu, jo laikam jau laika apstaakkju deelj bija izveidojies sastreegums. Kopumaa par braucienu varu teikt tikai pozitiivo. Man patika ;) Varbuut lielaa meeraa pozitiivaas emocijas radiija tas, ka visu laiku sniga - un man jau patiik sniegs ;)Gribeejaas jau vairaak redzeet, bet to gan jau paaguushu kaadaa naakamaa reizee - aakjis ir luupaa - gribu atkal un atkal aizbraukt uz krieviju. Un kaadas tur ir graaamatniicas!!!! vairaak nekaa 100 latus izteereeju graamataam vien, bet nopirku sho to leetaak nekaa riigaa un sho to taadu, ko riigaa vispaar neesmu redzeejusi :)
un kaadreiz gribas nopirkt skaistaas matrjoshkas.. vienu ieraudziiju veikalaa bezgala skaistu - 10 gab. komplekts pa 700 latiem.. bet vinjas tieshaam bija IZCILAS! :)
vaardu sakot - atvaljinaajums ir devis kaudziiti ar pozitiivaam emocijaam un nedaudz bildeem atminjaam ;)
ljoti priecaajos par pagaajushaas nedeeljas nogales pirkumu - timberland zaabakiem un puszaabakiem. Kaajaam bija dikti eerti un silti, maskavaa esot :)
Comments 
16th-Feb-2007 02:09 pm
Man prieks ka tevi sakārdināju, man pluss ka tik "sulīgi" uzrakstīju':)))))
This page was loaded Oct 15th 2024, 3:26 am GMT.