smth
 
8th-Aug-2008 10:18 am
gribu pasuudzeeties.
gribeeju tikko samaksaat bankai visu atlikusho krediita dalju. izraadaas, ka internetbankaa to nevaru izdariit, jo uz to kontu nedriikstu neko paarskaitiit. tas noziimee, ka atkal viens bankas apmekleejums shodien jaaieplaano, jo negribas vairs uzkraat un maksaat procentus. pietiek jau ar to, ka gada laikaa buushu samaksaajusi bankai 604 latus un vienu santiimu par naudas aizdoshanu.
grrjj.. vareeja gan vinji dot iespeeju samaksaat visu, neizejot aara no manas darbstacijas. hmmz.. nez, kuraa filiaalee pusdienslaikaa buus mazaak cilveeku, jo kaitina taas bezgala garaas rindas.
Comments 
8th-Aug-2008 10:27 am
hansabanka - viesniicaa latvija.
8th-Aug-2008 10:28 am
nu, peedeejaa laikaa uz to arii dodos, jo ir viena no tuvaakajaam :>
tomeer paaris ieprieksheejaas reizes arii tur gadiijaas rindas uz 30-40 minuuteem ;>
8th-Aug-2008 10:31 am
panjem numurinju un iet paari uz ideal droshiit uz apple izstraadaajumiem, vai arii pa daargo var uzeest salaatinjus tajaa mc2 tipa bodee. veel var narvesenaa iet uz prasiit - ti, latishka, dajosh mnje sasisku v tjestje, tik uzvelc piemeerotu kreklu ar uzraxtu CCCP vai RUSSIA IS HERE, veel var arii meegjinaat iefiltreeties kaadaa no kazinchikiem, betnu tur aura slikta, var arii teelot tuuristu un ieiet viesniicaa latvija, izveeleeties liftu, un uzbraukt pashaa auxaa, nobildeeties uz riigas foona, un iet ar kaajaam zemee.
8th-Aug-2008 10:57 am
ooho... ljoti cmalks izkaides piedaavaajums :D jaaizdomaa, kas no taa man shodien visvairaak dereetu...
peedeejais laikam dereetu, tikai zheel, ka kokchu nevar dzert - peecpusdienaa pie stuures jaakjeras :( :)))
naaksies vien garlaikotu sejas izteiksmi seedeet bankaa :) vai arii narveezenaa jaapanjem kaada izklaideejosha satura literatuura un kaads karstais suns, lai bankaa visiem vareetu krist uz nerva ar taa smarzhu :P
8th-Aug-2008 10:29 am
jaa, jaa, seezhu un chinkstu :P
bet to man liek dariit manas pieviltaas ceriibas.. taa gribeejaas aatri no riita to visu nodariit ;)))
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:25 pm GMT.