smth
 
6th-Aug-2008 02:06 pm
ainiite shodien no riita aiztraucaas prom... jo vinjas teevs no riita polikliinikaa nomira. aizgaaja pie aarstiem un... viss.
savaadi patiesiibaa. sapratu, ka neskatoties uz to, ka paaris peedeejos gadus katru reizi, kad satieku vecaakus, saprotu, ka katra reize var buut peeedeejaa, kad redzu vinjus dziivus, neesmu es gatava naavei. vienalga tas buus peekshnji. ja godiigi, tad laikam tieshaam tas, ko cilveekam var noveeleet - aatra un ne-mokosha naave. taa ir vieglaak, nekaa veerot kaa dienu pa dienai cilveeks izdziest.
un veel aizdomaajos par sevi. laikam joprojaam gribu, lai peec manas naaves esmu orgaanu donors. un laikam tomeer gribu, lai mani kremee. negribu, lai mani kaadam peec naves buutu jaamazgaa, jaapucee, jaagjeerbj. negribu taas visas atvadas pie zaarka. negribu, lai visi blenzh un runaa par to, kaa es peec naaves izskatos. negribu to smilshu atsitiena skanju pret zaarka vaaku... pelnu kaudziite urnaa un miers.
Comments 
6th-Aug-2008 02:56 pm
"negribu to smilshu atsitiena skanju pret zaarka vaaku" <--- šitais mani sasmīdināja, bet Tu taču nedzirdēsi to skaņu un iespējams ( ja netici visādām teorijām) arī neredzēsi kā tevi apglabā
6th-Aug-2008 02:58 pm
a es par paliceejiem domaaju :>
6th-Aug-2008 03:02 pm
Tu esi tik mīļa... :P pati sēdēsi uz mākonīša malas un visu laiku domāsi par palicējiem :P :) :D
6th-Aug-2008 03:07 pm
jaa :)
6th-Aug-2008 05:07 pm
Var jau būt, ka ir dažādas bēres, bet manu vecotēvu arī kremēja, bet uz atvadīšanos viņš tā pat bija sapucēts un safrizēts zārkā.

Bet vispār jā - dažreiz nāve ir tik negaidīta. Varu derēt, ka tam cilvēkam šodien bija simtiem citu plānu, ko darīt pēc poliklīnikas apmeklējuma.
6th-Aug-2008 06:09 pm
lielaakoties jau taa naave uzgluun aiz kaada stuura... :>
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:30 pm GMT.