smth
Commenting To 
1st-Aug-2008 12:31 pm
shodien atkal visi pamaniija, ka es atnaacu svaarkos un uz augstiem papeezhiem :) janciigi patiesiibaa - visi ir pieradushi pie bikshainaas manis ;)un paarmainjas pamana aatri :D
un veel.. kad iespeeros pie darba aizsardziibas meiteneem ar uzlauztu disketiiti, vinjas nosmeejaas, ka jau gaidiijushas mani :) laikam esmu pietiekami paredzama uz shaadaam izdariibaam ;) vienmeer esmu naakusi pie vinjaam saules aptumsumus luukoties ;)
un veel.. laikam vien jaasaak piekrist inesei par to vinjas tekstu, ka es esmu traks zajacs. neseezhas man shobriid uz vietas. neizguleejusies, bet apkaart jaavazaajas. kaapeec? taapeec, ka gribas viskautko redzeet peec iespeejas vairaak. agraak tas nebija tik izteikti. bet peedeejaa gada laikaa miera man nav un maajaas man neseezhas.
shobriid jau domaaju, ko dariit ar sestdienu, t.i, riitdienu. it kaa buutu jaanopeerk dreebiites un apavi kaazaam. bet... laiks ir tik smuks, ka zheel pavadiit to pilseeta. laikam jaaizbrauc kaut kur aiz engures uz juuru. pakjert saules starus un juuraa iebrist ;) tajaa pat laikaa vienai braukt negribas. bet visiem ir kaadi citi plaani. eh... labi, nav ko elst un puust. naaks laiks, naaks padoms. riit no riita pamodiishos un sapratiishu, ko un kaa labaak dariit.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:19 pm GMT.