smth
Commenting To 
19th-Jul-2008 09:51 am
kaut kaads murgs...esmu paguleejusi 5 stundas, bet acis atveeraas pashas valjaa.. nee, piecas stundas buus par maz.. jaaiet atkal paguleet, lai var visu dienu iztureet un veel dalju nakts, jo visdriizaak maajaas riit buushu tadaa pashaa laikaa shodien :P :D
nu, ko pirmais vakars ieksh positivus ab pagaaja..laikam tomeer ar + ziimi :)))))
jutos paarsteigta, ka piektdienas vakaraa tik mieriigi bija izbraucama jugla :) tikpat parsteigta biju par to, ka juglaa neviena pasha stopeetaaja ;)celjsh turp kaut kaa bija dikti jauks un viegls :)bet visaadas diivainiibas un diivainishus kaarteejo reizi naacaas noveerot :D bet pareizi jau sigita teica, vienmeer, kad mees abas kopaa braucam kaut kur, varees/var piedziivot viskautko :) taadeelj gataviibaa vienmeer jaatur fotoaparaats ;) salacgriiva muus sagaidiija ar milzu sastreegumu :) krietnu briidi noseedeejaam tajaa :) tomeer oms bija pozitiivs, taadeelj kaarteejo reizi laiku pavadiijaam diivainiishu noveeroshanaa ;)
kad beidzot auto tika noparkots, acis uzzimeetas, luupas uzkraasotas, eertaaki apavi uzgjeerbti, vareeja doties iekshaa ;)laikam kljuustu veca, bet nelielu kultuurshoku piedziivoju :D bet nebija slikti :)
riktiigais prieks bija par to, ka dabasmaate muus vakar lutinaaja.. tik smuks vakars pie juuras vakar bija.. tieshaam taads ljoti, ljoti...
mans vakars taa pa iistam saakaas ar iljgjiem, nevis travis :) skatiijos, klausiijos un priecaajoas par to, ka publika patiesiibaa tik pozitiivi uznjem tautasdziesmas ;) tiesa, ieteerptas kazhocinjaa, kas muusdienu jaunieshu paaudzei ir pievilciigaks :) jaunieshi dejo, dzied liidzi ;) patiesiibaa, vakar secinaaju, ka klausoties, ka mieriigi nostaaveet tajaa briidii, kad ir jestraakaas tdz, ir baigi gruuti ;) laikam jau asinsbalss ;)
travis nedaudz kaut kaa uzdzina skumju..toties manic street preachers...oi... tas beidzaas ar dejoshanu, liidzi dziedaashanu, kliegshanu :D :P lai gan tiiri teoreetiski man labaak patiik travis, nevis manic street preachers :D sanaak, ka patiesie mani iesildiitaaji bija ilgji :D jo peec to uzstaashanaas laikaa ieguutaa pozitiivaa paceeluma, manic street preachers turpinaaja vairot prieku un smaidus ;) var jau buut, ka buutu preteejaa kaartiiba, tad buutu viss savaadaak ;)
peec manic street preachers veel gribeejaas paturpinaat vakaru labaa muuzikas gaistonee, taapeec aizdevaamies arii uz to, ko sauca par deju telti :) paldies timo maas par labo omu :)) shitaa izdejojusies sen nebiju :)
tieshi tajaa mirklii, kad veel bija sajuuta, ka ir nedaudz par maz, devaamies maaju virzienaa ;) gaajaam cauri festivaala pilsetinjai un secinaajaam, ka patiesiibaa gandriiz visas sejas ir ar reibuma paziimeem... pa stuuriem jaunieshi vemj :> abas ar sigitu secinaajaam, ka tomeer labi, ka tada veida (kad sadzeeraajies vazaajies apkaart, aizej pakriiti teltii un guli liidz naakamajam riitam un atkal dodies tuseet) agraa jauniiba mums nav bijusi :) nejuutos neko zaudeejusi :)
celjsh atpakalj... vispaar ljoti skaists.. pilnmeeness.. meeness - milziiga spozha ripa :) pie juuras pat apstaajos, kad ieraudziiju to skaisto meeness gaismu uz juuras virsmas ;)buus jaaapluur, kas tur no nakts bildeem sanaacis :) vispaar man patiik nakts braucieni.. kaut kas tajaa ir fascineejoshs.. ir tikai tu un celjsh... kopsh beerniibas ir paticis braukt tieshi naaktii. protams, uz celja bija arii paaris diivaini brauceeji, kuri viesa nepatiikamas sajuutas. tomeer vinjiem centos aatraak tikt garaaam.. lai ir miers. toties riiga ap 4 ir klusa un mieriiga, tikai satrakojushies taksisti aarpraataa jonjo :D
smiekliigi sanaaca, kamer braucu, bija sajuuta, ka ir baigi tumshs :) kraameeju mantas autinjaa - arii shkjita, ka tumshs.. bet, kad gaaju guleet, likaas, ka ir nepieklaajiigi gaishs ;)
nu, ko.. tagad, kad ir pavisam liela diena jau, jaaiet veel stundinju pasnaust, lai dienu var iztureet :D shii noteikti arii buus laba diena ieksh positivus ab :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:21 pm GMT.