smth
 
17th-Jul-2008 10:15 pm
taadas dienas kaa shii man dikti iet pie sirds.. diikdieniiga nedaudz, bet ljoti pozitiiva ;)
pusstundu papljaapaajaam ar liigu par darbiem.. jutu, ka patiesiibaa nemaz negribas veel iedziljinaaties, kas un kaa notiek... jaa. noklausiijos, ko vinja staasta, jaa uz kaadiem jautaajumiem atbildeeju, bet tas viss bija taa - no malas tikai skatoties ;) distanceejos no darba veel nedaudz.. shiis veel ir manas dienas un darbs nedriikst man taas nozagt...
peec tam iztrauceeju sigitai darbu :D aizmirstu nopirkt pukji, ar ko apzaljumot vinjas kabinetu.. naakamreiz laboshos ;))) toties bija tik labi paseedeet un papljaapaat ;) nedaudz gan sajutos vainiiga par to, ka viena briidii ierakos datoraa :) bet, nu interneta truukums laikam dara savu :D bija labi ar kaadu parunaat par lietaam, par kuraam ieprieksheejaa nedeeljaa pats krustaam shkjeersaam pie sevis esi izdomaajies... kad ir divi, tad tomeer tavas domas ieguust reizeem citu nokraasu ;) paskaties uz lietaam varbuut nedaudz savaadaak... paldies par shiim jaukajaam triisarpus stundaam sigitai :)))
peec tam aizbraucu pie sanitas un robchika ;) puishelis atkal krietni paaudzies ;) smuki smaida un galvinju tur :) taas triisarpus stundas paskreeja nemanot ;) un ja godiigi, tad gribeejaas veel tur palikt ;) taa kaa vecajos laikos klachojaamies un pljaapaajaam :D ir lietas, ko zinam un saprotam tikai mees abas, jo paziistam viena otru pusi savas dziives... ir daliiti gan prieki, gan beedas... iipashaa sajuuta... draugs..paldies sanitai par sho apburbuljojosho vakaru :)))
neskatoties uz pozitiivo gaisotni veselais sapraats vienaa briidii saaka urkjeet - laiks ka doties maajaas ;)pie duksha :) duksiitis dikti pieradis pa pusotru nedeelju, ka ganos kaut kur visu laiku blakus.. tagad gandriiz visa diena vienai maajaas.. dikti naak miiljoties ;)un tas atkal liek man smaidiit ;)
diena bija laba! un vakars bija labs! jo smaidu... joprojaam ;)
khe.. tagad veel kaada dzirkstoshaa viina glaaze nodereetu... vispaar, ja taa padomaa, kaut kaa diivaini.. kad bija man gadi 18-19, bija man taas dzirkstoshaa viina periods, kad nedzeeru neko citu, kaa tikai to...peec tam paargaaju uz citiem dzeerieniem... un tagad atkal kaarojas tikai dzirkstoshais viins ;)) khe, regreseju? :)))
Comments 
18th-Jul-2008 01:39 am - Re: ttt
ar to pashu beerniibas garshu??? :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:19 pm GMT.