smth
 
12th-Jul-2008 09:59 am
Neskatoties uz vakardienas nelielo piecepienu, shonakt mugura iipashi netrauceeja guleet.. trauceeja kaut kas cits :) - zvirbulji no riita uz palodzes un mainiigaa temperatuura – te par karstu, te par aukstu :))
Khe, liidz vakardienai satraucos, ka atgrieziishos riigaa baala :) bet vakardienas riits ar divarpus stundaam daarzaa ir devushas rezultaatu... kljuustu bruunaaka.. no vienas puses labi, ka shoriit nav saule – mana aada paguus atpuusties no taas un buus sanjemt jaunu devu.. no otras puses – kaa jau parasti – tikliidz ir peleekaaka diena, taa negribas liist aaraa no gultas.. taadaas dienaas gribas vai nu palasiit, vai paskatiities kaadu filmu...
Un veel.. skatos uz dukseni shiis dienas.. ir sajuuta, ka kakjis ir nedaudz atzhirdzis.. taads nedaudz dziiveliigaaks kljuvis. Nav jau briinums – sheit vinjai ir liela teritorija apgaitai – var pamatiigi izskraidiities.. ljaunaa saimniece aizvakar pat izstiepa aaraa – sauliitee zveeru.. vinjai gan tas iipashi nepatika – bljaushana bija pa visu ielu... kaarteejo reizi nosmeejos, ka duksenei siksninjas uzlikshana kaarteejo reizi paralizejoshi iedarbojas – zveers pieplok pie griidas vai zemes un aizmirst to, ka vinjsh prot skriet :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:19 pm GMT.