smth
Commenting To 
7th-Jul-2008 08:19 pm
Mazie dziives priecinji.. ;) beidzot var nedaudz ievilk elpu.. ir kaut kaads riktiigs sagurums, lai gan nekas TAADS nav dariits.. var jau buut, ka tas viss ir lietus deelj.. vienmeer, kad liist, iestaajas sagurums un rodas milziiga veelme ieliist gultaa, noskatiities kaadu jauku filmu, iedzer glaazi silta, garshiiga dzeeriena.. gribas ieritinaaties arii azotee.. maaju un maajiiguma sajuutu kaarojas..
Ir tik savaadi shobriid.. sho vietu 18 gadus saucu par maajaam un ilgojos peec taam bezgaliigi, nespeeju iedomaaties, ka kaadu citu vareetu saukt par maajaam.. tagad ir viss savaadaak.. jaa, viss ir paziistams sheit, tomeer... tomeer maajas ir cita vieta... jaa, es esmu teikusi, ka manas maajas ir tur, kur duksis ;)) tomeer, nee.. taa gluzhi nav... skatos, kaa duuda iepaziist manu ieprieksheejo istabu, un saprotu, ka gribas maajaas.. tur, kur mees abas katru dienu esam... patiesiibaa jociigi par nedaudz shkjiet.. shis mazais spalvu viishkjis pa shiem gadiem ir kljuvis par neatnjemamu manas dziives sastaavdalju... shobriid par ir gruuti iedomaaties, kaa buutu, ja vinjas nebuutu... un vispaar – kaa tas var buut, ka vinjas vareetu nebuut?
Runaajot par duudu, jaatziist, ka baigi priecaajos par to, ka vinja taa diezgan naski aprada ar sho vietu... ir pagaajushas chetras stundas un vinja jau shiveree pa istabu :D saakumaa tikai slapstiijaas, bet tagad jau meegjina atveert rakstaamgalda durtinjas ;) un beidzot arii saaakusi eest.. shodien vinjai taads riktiigais stress sanaaca – maajaas vinjai iisti nesanaaca paeest, jo bija jaslapstaas no kastes :D peec tam brauciens, peec tam jauna vieta... bet, nu, tagad viss ir kaartiibaa ;) kakjis tiek iipashi lutinaats – divi dazhaadi konservi, protams, sausaa bariiba ;) patiesiibaa, vakar pamaniiju vienu lietu, ko ieprieksh nemaniiju... duuda sacelj lielaaku paniku, ja nav sausaas bariibas papildinaajumu, nekaa ja nav konservu ;) un veel – apnikushi vinjai daargie konservi, tagad vinjai labaak patiik tie leetie, kur ir zhelejaa galja :D nu, jaa, katru dienu eedot biezpienmaiziiti, agri vai veelu sakaarosies arii rupjmaiziite paarmainjaam :D
Oi, veel viena lieta par duudu.. shodien nezinaaju - smieties vai raudaat.. gandriiz stundu makshkjereeju duudu no gultsapakshas.. saakumaa pielietoju senteevu metodi – saucas slotaskaats. Neliidzeeja. No viena gultas stuura uz otru tikai siikais zhurkuleens skraidiija un viss. Tad atcereejos par veel vienu senu metodi – nomierinoshaa teeja ar baldrianjiem :D haa, arii tas vairs nedarbojas :P naakamaa sekoja oliivu metode.. taa jau izskatiijaas ceriigaak, tomeer kakjis vienalga palika pagultee... kad jau mans pacietiibas meers bija piepildiits, atcereejos to, ka vinjai bail no feena... panjeemu feenu, noliku uz griidas pie gultas, iesleedzu.. un kakjis kaa korkjis no pagultes aaraa :D tad jau bija saliidzinoshi viegli vinju notvert un iebaazt kastee :D nu, ko – buus jauna metode kakja saguustiishanai ;)
Un veel, runaajot par braaljiem muusu jaunaakajiem... shodien pamaniiju ljoti daudz staarkju.. shkjiet, ka vinjiem shobriid ir lidoshanas apmaaciibas un baroshanaas laiks... ne tik daudz laika palika liidz rudenim...
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:25 pm GMT.