smth
 
2nd-Jul-2008 09:31 am
un veel man ir racionaals priekshlikums. dafai staajamies aaraa no taas ES.
vakar par sho teemu jau ar paaris koleegjiem runaajaam.. nebuutu slikti tas patiesiibaa laikam :>
Comments 
2nd-Jul-2008 12:47 pm
globalizaacija ietekmee jebkuru valsti. konkureetspeeja, izaugsme, uz zinaashanaam balstiitaa ekonomika, muuzhizglitiiba, elastdroshiiba, lisabonas meerkji, administratiivo shkjeershlju samazinaashana/noveershana uznjeemeejdarbiibaa utt.
izdziivo stipraakais un kustiigaakais :>
2nd-Jul-2008 01:16 pm
nu ja - liberaalisms, izdziivo STIPRAAKAIS, un atsaucoties uz iepriekš teikto frāzi par latvijas iedzīvotāju mentalitāti... jocīgi, ka jums krievija nešķiet kā drošības drauds. neesot es, palielināws jo vairāk krievijas ietekme, nezinu, par kādu neatkarību un dzīvošanu savā nodabā tu runā. tu jau runā kā nacionālā attīstības plāna autors.smukas frāzes, bet vai tiešām visu tik saulaini var attīstīt... es nesaku, ka viss ir slikti, man vienkārši krievija šķiet bīstams kaimiņš. labi, šai diskusijai nav jēgas, hehe
2nd-Jul-2008 01:24 pm
buusim godiigi, ir pilniigi skaidrs, ka mees ar savu ekonomiku un valdosho eliti neesam dziivotspeejiigi vieni pashi. taapeec - izveelamies mazaako ljaunumu no visiem. mazaakais ljaunums - es. iluzoraa sajuuta, ka esam pasargaati no ljaunaas krieviijas. tajaa pat laikaa nevaru nepiekrist tam, kas ir pirmajaa komentaaraa teikts - buutu jaaizmanto visas iespeejas paust savu viedokli ieksh es. bet.. sheit saakas probleemas... ne mums lv ir taads profesionaalju stafs, kas visus jautaajumus var dzilji izpeetiit, ne ir tik daudz cilveeku, kas tieshaam reaali var un prot ciiniities un ciinaas par lietaam... latvija lielaakoties izmanto iespeeju kaadam pieslieties.. bet vienmeer ir svariigi izveeleeties pareizo, kuram pieslieties... taa, lai peec iespeejas mazaak buutu "-" ziimiishu..
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:27 pm GMT.